dissabte, 27 de juny del 2009

HONOR PERICO DERROTA A CORNELLÀ
EN LA FINAL DEL TORNEIG F-7 DE PENYES DEL RCDE

DIEGO MORATA, EN LA CORDA FLUIXA. EL TÈCNIC, MALGRAT GUANYAR LA COPA DE LA REINA , POT DEIXAR DE SER L'ENTRENADOR DEL FEMENÍ EN ELS PROPERS DÍES, TRET QUE CONVENCI A RAMIÓ, QUE NO ES REPETIRÀ EL SUCCEÏT AQUESTA TEMPORADA .


Junta Directiva de la FCPE.


Imatges de la Final: Honor Perico vs. PBB Cornellà





El tercer i quart lloc.





Imatges del partit PBB Girona - PBB Montcada (3-3)







Avui ha tingut lloc la disputa del Torneig de F-7 de les Penyes del RCD Espanyol, a la Ciutat Esportiva, en mig d’una jornada força calorosa de ple estiu.

Amb la presència de la plana major de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol i la total absència de dirigents de l’entitat, han arribat a la final després de quedar en primera posició en els seus respectius grups després de la fase prèvia, Honor Perico i Cornellà. Han estat segons, Penya Central i PBB Girona.

Els encontres s’han disputat en el Camp 3er de Sadrià, dividit en dos terrenys de joc, i simultàniament s’han desenvolupat els encontres. El partit del tercer i quart lloc, ha acabat amb el triomf de la Penya Central per 6-3. La gran final ha tingut com a protagonista a Honor Perico que ha guanyat còmodament a la PBB Cornellà per 6-2.

Posteriorment tindrà lloc un sopar i revetlla perica al Pasa Tapas de la mateixa Ciutat Esportiva de Sadrià.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M