dimecres, 24 de juny del 2009

L'ESPANYOL A LA DIADA
DE LA PENYA B. ANGUERA


















(Camp de l’Escola Industrial, L'Esquerra de l’Eixample, Barcelona: Josep Maria)

Dissabte passat va tenir lloc la 52ena. Diada de la Penya Barcelonista Anguera al Camp de l’Escola Industrial. El RCD Espanyol hi va ser representat, i naturalment Sentiment Perico, al costat dels equips petits del nostre futbol base, allà estava present, per que no solament s’ha de saber estar quan es guanya títols, si no quan l’esdeveniment és diametralment diferent.


Penya B. Anguera: 0 – RCDE Aleví B: 5A dos quarts de dues va donar començament el segon encontre amb participació espanyolista. Entre el primer encontre dels prebenjamins i el partit de l'Aleví, el Cornellà Cadet havia donat bona compta de la Penya Anguera en aquesta categoria.

El conjunt espanyolista va solucionar l’encontre amb solvència, dominant el partit des del primer minut i disposant de bones oportunitats, i ja al terme de la primera part guanyava 0-2.















Penya B. Anguera: 4 – RCDE Prebenjamí: 1
El primer encontre de la matinal, va ser el del Prebenjamí del RCD Espanyol a un quart d'onze del matí. En mig de la pluja que va caure en els instants previs i que va durar uns vint minuts, i de les provocacions de sempre alguns que no tenen altre cosa que fer que increpar nostre club inclòs en encontres de prebenjamins, vàrem poder comprovar la diferència que hi pot haver-hi entre un Benjamí A i un Prebenjamí.

L’Espanyol PreBenjamí, (l’equip que juntament amb el Benjamí A i C perico, ha tingut millor registres al llarg de la temporada), es va enfrontar al Benjamí A de la Penya Anguera, sent el resultat al terme del primer període de 3-0. Llavors, els locals van donar relleu als benjamins de segon any, col•locant-ne de primer any, i el partit es va igualar acabant amb un 4-1 definitiu. La diferència de dos anys d’edat es va imposar. Albert Villarroya, entrenador de l’Aleví, i qui teòricament serà l’encarregat de dirigir aquest grup, estava a la banqueta en aquest encontre.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M