divendres, 31 de juliol del 2009

ADRIANA DEIXA L'ESPANYOL
I FITXARÀ PEL RAYO VALLECANO


La noticia que molts temíem i ja sospitàvem que tenia possibilitats de fer-se realitat, és pràcticament ja un fet: Adriana Martín Santamaría, no ha acceptat l’oferta del RCD Espanyol i un cop exhaurit el segon termini que s’havien donat, la jugadora de Puebla de Valverde deixa l’Espanyol.

El pitjor de l’assumpte és que fitxarà pel Rayo Vallecano, (la noticia ja està confirmada per futfem.com, però encara no pel club rayista, -qüestió d’hores em temo- ) l’actual campió de la Superlliga, fet que engreixarà encara més el terrible potencial de la maquina vallecana, amb tot un fitxatge de luxe, al incorporar a més, jugadores com Sandra Vilanova (internacional absoluta, ex Llevant), o les matalasseres Cristina Pizarro, -Cristina Martínez, i Estefi López com a portera suplent.

Factors personals, i a l’hora la gran oferta –amb disputa de la “Champions” inclosa – hauran fet decantar la balança, a la que es pot considerar millor jugadora en actiu del futbol nacional, a escollir al conjunt madrileny com al seu nou equip.

Des d’aquí no podem fer altre cosa que lamentar la situació i desenllaç de la mateixa, agrair-li tot el que ha donat pels nostres colors fen-nos feliços a tots els seguidors del femení - i a aquells que només es en recorden del femení quan es guanyen títols, o d'altres, quan hi ha problemes. En la meva opinió personal, molt personal, Adriana... En sembla que t’equivoques.... O mereixes jugar a una lliga professional (Alemanya, USA), o seguir al menys una temporada més al nostre club on se t’estima i on no tens competència en l’equip... El Rayo disposa de grans jugadores, Natalia de Pablos, Jade Boho, Willy, Mari Paz, etc....

Dir per últim que Adriana Martín fins ara havia jugat al FC Barcelona, al CE Sabadell CF, al Barcelona de nou una temporada a Superlliga, fins que va fitxar per l’Espanyol la temporada 2005-06. Quatre temporades, en les que ha guanyat un títol de lliga, dues copes de la Reina, quatre copes de Catalunya, i ha obtingut un subcampionat de lliga, i un subcampionat de copa.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M