dimecres, 29 de juliol del 2009

PALAFRUGELL - ESPANYOL,
I SENSE QUE TV3 EL RETRANSMETEIXI...

Noticies breus


Aquest vespre, a partir de les i amb l’absència un cop més de la que tindria que ser la televisió dels catalans, TV3, l’Espanyol disputarà a Palafrugell, a les 20:30 hores, el segon partit de pretemporada davant el conjunt local (Regional Preferent), després d’haver debutat davant el Peralada amb resultat favorable de 0-4. Continua la televisió anomenada de Catalunya discriminant als clubs catalans que no siguin el que tots sabem.

Serà la segona prova del conjunt que entrena Mauricio Pochettino, i el darrer encontre abans del Espanyol-Liverpool de diumenge al Nou Estadi del RCD Espanyol de Cornellà – El Prat, diada de la Inauguració Oficial de l’Estadi espanyolista.

Román Martínez, a un pas del Tenerife
En altre ordre de coses, el RCD Espanyol intenta cedir a l’argentí Román, al conjunt canari del CD Tenerife. Les negociacions estan molt avançades, i si tal com ha afirmat en declaracions el propi jugador, no hi posaria inconvenients, aquesta (cessió) podria fer-se efectiva en les properes hores.

A Tona, a les 19:00 hores
El proper encontre que disputarà l’Espanyol B, dins la pretemporada que realitzarà el conjunt de Josep Clotet, tindrà lloc al Mpal. de Tona, a les 19:00 hores el proper dissabte, enfront l’equip local que enguany disputarà el campionat de Preferent, ja que va ascendir, de la 1a. Territorial catalana

Altres noticies
El jugador fitxat a conseqüència del anomenat “draft perico”, Azrak, serà cedit al conjunt suec del Halmstads, equip amb el que el RCD Espanyol en els passats dies va signar un acord de col•laboració.

El CB Olesa-Espanyol ha fitxat la tercera jugadora després de les altes d’Ines Kresovic i de Silvia Morales. Es tracta de la jugadora Michelle Lee Maslowski (Camden, New Jersey, 16/01/1979, 1.88 m.a.)





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M