dilluns, 27 de juliol del 2009

FINNAN EL DARRER...
PORTES OBERTES PEL SEGÜENT...

Altre que marxa
Stephen Finnan (24/04/1976) ha deixat de ser jugador del RCD Espanyol, en arribar a un acord amb l’entitat espanyolista i desvincular-se del conjunt perico.

L’irlandès ha estat un més dels despropòsits de fitxatges en els darrers anys; ningú podia negar la seva categoria i el seu historial, però tampoc la seva edat, fet que si que sembla tenir-se en compta per alguns jugadors del nostre equip a l’hora de desqualificar-los o simplement dubtar del seu rendiment, però pel que es veu no a l’hora de fitxar un jugador de fora.


Les continuades lesions el van convertir en un jugador inèdit; limitada tota la seva participació a moments puntuals en que va sortir en l’onze inicial (3 encontres de titular i 1 de suplent, amb un total de 224 minuts) i amb resultats molt decebedors.

Després de la marxa de Finnan, Berenger cedit a Les Palmes, Valdo al Málaga, i les baixes a l’acabar contracte de Rufete i Lacruz, encara queden pendents les cessions de Lola, Ángel, i Javi Ruiz. Masses fitxatges frustrats, masses diners llençats...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M