dissabte, 1 d’agost del 2009

POCHETTINO ACABA FENT LA SEVA "NETEJA"


Ángel Martínez, cedit al Rayo Vallecano
Ángel Martínez Cervera, (Girona, 31/01/1986), ha estat cedit al conjunt del Rayo Vallecano, club que milita a la Segona Divisió, -Liga Adelante-. El migcentre espanyolista es va perdre pràcticament la major part de la segona volta de campionat, al patir una greu lesió després d’una forta entrada de Keita en el darrer derbi que va acabar amb el triomf perico per 1-2.

Román Martínez, al Tenerife
Tal com anunciàvem en un dels darrers posts, el migcentre argentí de Tigre, Román Fernando Martínez, (Morón – ARG-, 27/03/1983 ) ha acabat sent cedit per una temporada al conjunt del CD Tenerife.

Amb aquestes dues cessions, més la de Beranger a la UD Las Palmas, Valdo al Málaga, la cessió de Jonatas al Flamengo, la rescissió de contracte de Finnan, i les no renovacions dels contractes expirats de Lacruz i Rufete, així com els traspassos de Sergio Sánchez al Sevilla i de Marc Torrejón al Rácing, Mauricio Pochettino aconsegueix reduir la plantilla com era el seu desig.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tant de bo les possibles lesions de Lo Pelat no ens facin trobar en falta la participació de Román. No crec encertada aquesta cessió tot i que és temporal.
BERGUEDÀ




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M