dijous, 20 d’agost del 2009

ACTUALITAT DELS FEMENINS

RCD Espanyol - CE Europa
Aquesta nit a la Ciutat Esportiva de Sadrià, a partir de les 21:30 hores, el RCD Espanyol disputarà un encontre amistós de preparació davant el CE Europa, conjunt de Nacional, entrenat enguany per Natàlia Astrain que ha deixat el Levante Las Planas per entrenar al conjunt de Gràcia.

Oscar Aja encara no podrà comptar amb les dues davanteres fitxades (Pamela Conti i Mery Ruiz) ja que no s’incorporen a l’equip fins el 1er de Setembre. Aquest migdia (13:00 hores) seran presentades.

El conjunt escapulat conserva el mateix bloc gairebé que la passada temporada amb alguns reforços: Com a porteres Sònia Llop i Txell i les jugadores de camp; Trini, Alba Garcia, Teixi, Cristina, Olga Santoro, Irene, Carla, Sílvia, Lorena, Vane Obis, Llure, Mar, Benlli, Jenny, Sònia Lorenzo, Maria, Marta i Sango. També faran la pretemporada amb el Femení A del CE Europa les jugadores del filial Alba Montoro, Txiky i Núria. Entre les baixes que han patit, una de les més significatives, Eli Sivera, ha fitxat per l’Espanyol B.



Eli Sivera
Elisabet Sivera Pintanel, (27/08/93) ha estat la primera jugadora a la historia del CE Europa, concentrada amb la Selecció Espanyola (Sots-17). La davantera del conjunt escapulat va aconseguir doblet (Lliga i Copa Catalunya) la temporada 2006/07 amb el conjunt infantil europeista. Ha estat una habitual a les convocatòries de la selecció catalana.




Derrota contundent davant el Sant Gabriel
El Femení “B” entrenat per Carlos Gómez, va sucumbir contundentment davant el CE Sant Gabriel ”A” (Primera Nacional, mateixa categoria que les blanc-i-blaves), per 5-0. Al descans les col•legials ja vencien clarament per 4-0.

Cal destacar que en aquest encontre, l’Espanyol va aprofitar per fer moltes proves, i així diferents jugadores del Espanyol “C”, van disputar un partit en el que el resultat és el de menys en aquests casos.

L’Espanyol va formar amb: Natàlia, Tània, Carla Borrás, Sara García, Andrea Pereira; Alexia, Lara, Brenda, Carla Gómez, Anna Cris, i Eva. A la segona part, Elvira, Juliana, Eli i Linda.

L’aspecte negatiu de l’encontre per el CE Sant Gabriel, va ser la lesió (potser greu) de genoll que va patir l’ex jugadora del RCD Espanyol i del Torino, i en l’actualitat del conjunt de Sant Adrià, Núria Guardia, a la que aprofitem des d’aquestes línies per saludar-la i desitjar-li la millor i més ràpida recuperació.


El Femení “C”, ja entrena
I ho fa des del dilluns, i amb nou entrenador: Lino Ramírez. Algunes jugadores (Laia López, Mónica Brañas, Linda Pérez, Sandra Anglada) ja van començar a entrenar fent la pretemporada amb el Femení B el dia 4 d'Agost.

Amb el tercer equip femení de l’entitat, també estan fent la pretemporada, diverses jugadores del Juvenil Cadet com son: Andrea Altmann, Andrea Rius, Andrea Rufo, Jessica León i Andrea De La Fuente.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M