dilluns, 17 d’agost del 2009

ALTRES RESULTATS DEL CAP DE SETMANA



Juvenil B, campió a Arenys de Mar

El Juvenil B es va alçar amb el triomf a la final de la 34ena Edició del Torneig de futbol juvenil “Vila d’Arenys” que amb motiu de les festes de Sant Roc té anualment lloc al Mpal. Bernat Coll de la localitat de l’Alt Maresme.

L’Espanyol, que revalidava el títol després d’imposar-se en la passada edició al vèncer al Castelldefels (2-0), s’adjudicava l’edició d’enguany al vèncer de nou en la tanda de penals, a la Damm, després que els noranta minuts de joc acabessin amb el resultat inicial.

Es dona la circumstància que és el segon torneig que conquereix el conjunt que entrena Lluis Planagumà, després de fer-se amb el XXV Torneig Joan Gil Alonso a Amposta fa vuit dies, i amb els mateixos guarismes en el resultat; a les terres de l’Ebre, el Nàstic de Divisió d’Honor va ser qui va caure davant els espanyolistes en la final en la loteria dels penals.

Golejada espanyolista a L’Estartit

El conjunt de Carlos Gómez, el Femení “B”, va golejar a domicili al conjunt de l’Euromat Estartit “B”, per un contundent 2-6 després que les blanc-i-blaves s’avancessin en el marcador amb 0-5 al primer període.

Les espanyolistes van donar una bona imatge en aquest encontre amistós i es van mostrar molt encertades cara a porta.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M