dissabte, 22 d’agost del 2009

GIRONA FC - ESPANYOL, (TV3: 21:45 h)


Foto Cartell del Torneig Costa Brava.


L’Espanyol reprèn els partits de pretemporada.

Després de la tràgica mort de Dani Jarque, i la interrupció dels encontres de pretemporada de la gira italiana, el conjunt blanc-i-blau disputarà aquest vespre nit a partir de les 21.45 i amb les cameres de Televisió de Catalunya en directe, el cinquè encontre de preparació després dels disputats davant Peralada, Palafrugell, Liverpool i Nàpols.

Serà davant el Girona FC, conjunt entrenat per l’ex jugador i ex director esportiu, Cristóbal Parralo, en el marc del 33è Torneig Centenari Costa Brava a l’estadi Montilivi de Girona. Les entrades, 15 euros la general i 25 la tribuna.

En el conjunt gironí diversos jugadors i exjugadors del conjunt perico: Ex, com Mohamed El Yaagoubi “Moha”, que tots recordareu en el seu pas pel primer equip espanyolista i les seves actuacions a la UEFA del 2007, Héctor Simón, jugador que va debutar inclòs amb el primer equip en una època poc propicia pel lluïment personal i que després una greu lesió a les cervicals, produïda per una caiguda li va frenar la seva carrera esportiva durant més de dos anys, David Pociello, a la porteria, jugador del futbol base que va arribar en l’època de juvenil procedent del Binèfar, o Xumetra, jugador en les files de l'Espanyol B en la penúltima vegada en la que el filial blanc-i-blau va militar a la Tercera Divisió, així com jugadors del filial cedits com Ernesto Galán, jugador cedit per l’Espanyol fitxat aquest estiu del Lleida, Juanma López, jugador del Espanyol B que en la passada temporada jugava a préstec al Cadiz CF.

Per part espanyolista, les baixes de Ivan de la Peña, (com no!), Moisés, David García i Oscar Sielva per diferents tipus de lesions. Pochettino ha convocat a diversos jugadors del filial espanyolista al marge de Didac Vila, com son Víctor Ruiz, Aitor, Juanjo i Oscar Reyes.
El partit servirà a més, per tornar a homenatjar com ve succeint a tots els estadis espanyols, a Dani Jarque, present encara en la memòria de tothom com va quedar ben palès als encontres de Sevilla (homenatge a Puerta), al Torneig Gamper amb un emotiu minut de silenci, i en tants i tants camps de la geografia catalana en particular i espanyola en general.

Cal sumar-hi a la llista blanc-i-blava, el jugador Fernando Marqués (ex Iraklis de Grècia), que es va incorporar als entrenaments, i en l’actualitat es troba sense equip... No sé que em pensareu, però no sembla pas quelcom coherent aquesta manera de procedir dins d’un equip professional d’èlit... És tan sol la meva insignificant opinió... Però bé, doctors té l’església i tant de bo acabi quedant-se per mèrits propis i fos un gran descobriment...



Foto cartell de l'amistós a Montcada i Reixac


Doble compromís del filial

Aquest vespre (20:00 h.) al Nou Estadi Mpal. de Montcada i Reixac, situat a La Ferrería, l’Espanyol B disputarà un dels dos encontres darrers de preparació abans del començament del campionat de lliga davant el Sporting Mahonés, davant el conjunt de Primera Catalana del CD Montcada.

Demà, al Mpal. de Manlleu, l’equip de Clotet s’enfrontarà davant el conjunt de Tercera Divisió de la localitat osonenca, en el que es preveu un interessant partit donat el potencial del conjunt manlleuenc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

estic d'acord amb tu, sobre lo del "Marqués" aquest, tantdebo surti be, pero no es una manera molt profesional diguemne de procedir amb un club del nivell de l'ESPANYOL, totalment d'acord,

salut,

Anònim ha dit...

Allí estaremos!!

Un saludo,

Fco Javier Tapia




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M