dilluns, 17 d’agost del 2009

HA MORT EL SOCI N.1, SANTIAGO GARCÍA


Santiago García Martínez, de 96 anys, era abonat des dels quatre

L’Espanyol ha perdut en les últimes hores a Santiago García Martínez, soci número u de l’entitat, que ha mort per causes naturals als 96 anys d’edat.

Santiago García, periodista de professió i vinculat durant molts anys a la redacció de La Vanguardia, diari en què va arribar a ser cap d’esports, era soci de l’Espanyol des dels quatre anys i sempre va estar molt vinculat al conjunt blanc-i-blau.

Soci, fill de soci i de directiu, ex jugador 'amateur' del club, va veure néixer l’estadi de Sarrià i l’estadi de Cornellà-El Prat, on, curiosament, va ser el primer en poder escollir la seva localitat al nou estadi.

García Martínez va estar present a la col•locació de la primera pedra de Sarrià i a la primera de Cornellà-El Prat. El seu pare, soci i directiu, va morir en una grada de Sarrià, en el transcurs d’un Espanyol-Elx. El 3 de desembre de 2006, amb motiu del partit entre el conjunt català i el Sevilla, el president de l’Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, el va lliurar una placa com a reconeixement per la seva fidelitat al club blanc-i-blau.

Santiago García Martínez serà enterrat dimarts a les deu del matí al tanatori de les Corts. L’Espanyol vol expressar des d’aquestes línies el seu condol per tan irreparable pèrdua i es suma al dolor de la família.

RCDESPANYOL.CAT

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola pericos-ques:
descansi en pau,ha demostrat que
va ser un dels millors pericos i fidels seguidors de l'Espanyol, esperem que des del cel doni sort x que aquest any guanyem la lliga.
Sempre et recordarem.
Fins després. Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M