diumenge, 1 de novembre del 2009

AL FEMENÍ, SE LI ESCAPA EL TRIOMF
AMB L' AFEGIT JA EXHAURIT





















RCD Espanyol: 1 – FC Barcelona: 1

Resultat totalment injust
Espanyol i Barcelona han empatat un encontre en el que les espanyolistes han tingut les millors ocasions de gol, han dominat la major part del encontre, però en el temps d’afegit, el FC Barcelona ha empatat immerescudament un encontre en el que el líder del grup B podia haver sortit golejat de Sadrià.

L’encontre ha començat amb molt de respecte per part dels dos equips, sent l’Espanyol qui dominava més que el conjunt barcelonista. Una jugada de Vero i una rematada de Laura Gómez per sobre el travesser el més destacable del primer quart d’hora de joc.

La primera acció de perill, una centrada en una falta per l’esquerra a càrrec de Monforte, que Míriam ha pentinat suaument sense problemes per Rafols.

Els següents dotze minuts han estat de domini blaugrana, en una fase en la que les espanyolistes no han acabat de imposar el seu joc, amb errades en les passades; el Barcelona ha disposat de la millor ocasió del primer període, quan una pilota a Marta Cubí que es queda sola però Olga molt atempta neutralitza el intent de rematada de la igualadina, sortint la bola a la dreta per Melanie a la que es llença als seus peus Mariajo quan ho tenia tot a favor.

Aquesta oportunitat fa reaccionar a un Espanyol que comença a mossegar més en el mig del camp, a posar una marxa de més en el joc, avisant en una acció de Meseguer a Vero que no controla en el darrer moment.

Golás de Chola
Obertura de Míriam a l’esquerra, i tal com li ve, Olga Moreno deixa anar un autèntic obús que poc pot fer la portera barcelonista per evitar el gol espanyolista per la seva esquerra.

L’Espanyol animat pel gol, comença a desplegar el millor del seu futbol en uns moments en el que el Barcelona semblava ben tocat. Pamela Conti arriba fins línia de fons i deixa anar un centre xut que rebutja com pot Rafols i la pilota rebutjada li cau a Vero que a la mitja volta xuta acabant la jugada a córner després d’un refús.

En el 35, una passada de Joana a Torrejón, i aquesta centra al primer toc, avançant-se Ane a la defensa rematant de cap davant Rafols per sobre el travesser.

Joana té el segon gol en les seu peu
Només començar el segon període, Joana rep dins l’àrea, retalla molt be a Ani Escribano, i sola amb Rafols totalment venuda, li xuta a les seves mans quan s’intuïa el segon gol espanyolista.

El Barcelona intenta ressorgir mostrant senyals de vida, i una passada de Vicky a Silvia Doblado acaba amb un xut de la jugadora canària que bloca Mariajo sense problemes. En una segona jugada d’atac visitant és Anie que llença a mans de Mariajo.

Però és un miratge; qui de veritat juga i porta perill és l’Espanyol que en un servei de cantonada acaba amb una rematada d’Ane de cap que s’estavella al travesser, avançant-se Anie Escribano al remat de Pamela Conti jugant-se per molt poc el penal. L’Espanyol amb la sortida de Mery torna a tancar al Barça en el seu camp, després d’uns moments de domini visitant.

El primer ensurt defensiu en l’àrea espanyolista és un mal control de Chola que per falta d’enteniment amb Mariajo; té que Ane treure la pilota que mansament es dirigia cap endins.

Marta Torrejón té l’ocasió de sentenciar amb una rematada de cap en una centrada d’un servei de cantonada executat per Vero per la dreta. La pilota surt lleugerament per sobre el travesser. L’Espanyol cerca el segon, però aquest no arriba; una rematada de Conti a les mans de Rafols, una centrada de Chola en un servei de falta, acaba estavellant-se al travesser mentre Rafols deixa botar l’esfèrica mirant-s’ho. La darrera jugada d’atac espanyolista, una incursió de Conti per l’esquerra però la seva centrada perillosa no troba rematadora.

La polèmica
Passant dos minuts i cinquanta i escaig segons del temps reglamentari, el col•legiat Galán Baró es treu de la màniga una rigorosa falta d’Ane (de les que solen ser xiulades a aquest equip que tots sabem), expulsant a Oscar Aja que protesta aïradament aquesta decisió arbitral.

El servei de falta l’executa Noemí Rubio, rebutjant de punys en curt Mariajo, la pilota surt rebotada, i passant ja els tres minuts sobradament, Marta Unzúe engalta una volea que acaba al mateix lloc que el xut d’Olga en el gol espanyolista. El col•legiat ha afegit cinc minuts (estaven anunciats tres), però no ha tingut cap problema en tallar la darrera jugada espanyolista prop de l’àrea de càstig un cop ja el conjunt barcelonista havia aconseguit el seu objectiu. El barcelonisme estarà content, senyor Galán... Així s’assoleixen els ascensos al arbitratge català i espanyol.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Mariajo; Kenty, Marta Torrejón, Ane, Olga Moreno; Meseguer, Míriam; Sara Monforte, Vero, Joana i Conti.
Substitucions: Mery per Sara Monforte, m.69; Corredera per Joana, m.77

FC Barcelona: Laura Rafols; Laura Gómez, Ani Escribano, Marta Unzúe, Rocío López; Alicia Fuentes, Noemí Rubio, Vicky Losada, Silvia Doblado, Melanie Serrano i Marta Cubí.
Substitucions: Carol Férez per Marta Cubí, m. 62; Elba Unzúe per Silvia Doblado, m. 70; Clara Villanueva per Alicia Fuentes, m. 78; Lilo per Melanie Serrano, m.84.


Àrbitre: Francesc Galán Baró Ha mostrat cartolines grogues a Conti, m. 19, Olga, m. 42, Laura, m.56, Sara Monforte, 62, Silvia Doblado, m. 62, Marta Unzúe, m. 92. Ha expulsat al tècnic espanyolista Oscar Aja (93’). Li ha perdonat la cartolina groga en accions clares a Ani Escribano (49’) i a Noemí (62’) i ha xiulat una falta totalment inexistent que ha portat l’expulsió del tècnic perico i al gol barcelonista amb el temps afegit anunciat (3 minuts) ja amplament exhaurit.

Gols: 1-0: Olga, m. 28; 1-1: Marta Unzúe,m. 94.

Incidències: Bona entrada en l’encontre corresponent al grup B de Superlliga disputat en la Ciutat Esportiva de Sadrià davant les càmeres de Televisió de Catalunya. En la llotja, el President Sánchez Llibre, el Conseller Delegat Joan Collet, Josep Ramió, Josep Borrell, entre altres personalitats del RCD Espanyol, així com Anna Pruna, Directora General de l’Esport de la Generalitat, i el President de la FCF, Jordi Casals.
Encontre retransmès en directe pel Canal 33 de Televisió de Catalunya.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola amics-gues:
vam demostrar que vam ser superiors a les culers, i només la mala sort ens van privar d'una golejada espanyolista.Ja està clar els 3 primers del grup: nosaltres, el farsa i l'estartit.
Salutacions. Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M