dimecres, 4 de novembre del 2009

LA GESTIÓ DE DANI, OBJECTE DE DEBAT..
AGENDA SOCIAL

P.B.B. MONTCADA I REIXAC

COL·LOQUI-DEBAT SOBRE "EL DANISME".

El divendres 13 del corrent, tindrà lloc a la Penya Blanc Blava de Montcada i Reixac, un col•loqui titulat “El Danismo”, en la seva seu social del Carrer Carrerada de la localitat vallesana.

Els invitats com a ponents a aquest col•loqui son:

    Manel C. Canovas (ex cap de secció del RCDE en “Mundo Deportivo” i col•laborador de “Blanc-i-Blau”).

    Alejandro Pérez Fonta (membre de la desapareguda plataforma Espanyol 3.0).

    Manel Rodriguez (El 9 Esportiu).

    Sergio Fidalgo (As).


El col•loqui donarà començament a les 20:00 hores i s’aprofitarà l’esdeveniment per reinaugurar el local social de la penya, que ha experimentat diversos canvis. Al finalitzar el col•loqui tindrà lloc un pica-pica entre tots els assistents. Des d’aquestes línies fer extensiu la invitació a tots els espanyolistes que vulguin viure una bona jornada de tertúlia perica.



GPE MANIGUA:

El 12 de novembre es presentarà tal com vàrem dir en un anterior post, el nou llibre de Sergio Fidalgo, “Con Dani i contra Dani” en el que s’analitzen els dotze anys i escaig de gestió del President Daniel Sánchez Llibre.

Serà un col•loqui organitzat per la GPE Manigua en l’Hotel Hesperia del Mar (Espronceda, 6), en un acte d’entrada lliure que començarà a les 19:45 hores i en el que s’ha invitat al protagonista de l’obra tot i que encara no sabem si vindrà a l’acte.

El llibre està estructurat en dues parts ben diferenciades: “Con Dani”, en el que es narren els seus èxits, i “Contra Dani” en el que l’autor entra a considerar les errades de gestió del president.

Diverses personalitats com Manel Lucas, Alberto Fernández Díaz, Rafael Metlikovez, José Martí Gómez, José Manuel Oliván, Eduard Cabré, Alberto Ariza, Robert Hernando, Manel Rodríguez, Jaume Rodríguez, donen la seva opinió sobre Sánchez Llibre.
El pròleg del llibre es de Nacho Julià, un dels fundadors de la Curva RCDE.



AGENDA SETMANAL SOCIAL:


PBB.CAMBRILS

SOPAR II ANIVERSARI DE LA PENYA BLANC I BLAVA DE CAMBRILS

DATA: 6 de novembre
LLOC: Restaurant Rovira de Cambrils
HORA: 21:30h
MENÚ: Entremesos de peix i marisc de la casa, postre, pastís de la penya
i begudes
PREU: 36€
Com a novetat es farà un sorteig entre els assistents

    Un samarreta Oficial
    Una maqueta del nou estadi
    Un pack de mocador i bufanda RCDE



    P.B.B. TINTÍN MÁRQUEZ


    3er ANIVERSARI DE LA PENYA BLANC I BLAVA TINTÍN MÁRQUEZ

    El divendres 6 de novembre de 2009 a les 21:30h., tindrà lloc el sopar que
    commemora el tercer aniversari de la Penya Blanc i Blava Tintín Márquez al
    Restaurant El Timbaler de Bruc del carrer Bruc 46 de Barcelona.

    Menú adult 40 €.
    Menú infantil 15 €.

    La retirada de tiquets pel sopar es realitzarà personalment al Vice-president A. Domingo.

    El darrer dia per retirar el tiquet del sopar és el divendres 30 d'octubre.

    Gaudirem de la presència de membres de la junta directiva, per confirmar la presencia de jugadors del RCD Espanyol, així com la de Tintín Márquez.

    Estem treballant perquè tots els assistents tinguin un regal de la Penya i durant el sopar es farà un sorteig de productes pericos.

    Informació: 686344762 (Domingo)

    La Junta Directiva Penya Blanc i Blava Tintín Márquez.

    Contacte:
    http://pbbtintinmarquez.iespana.es
    e-mail:pbbtintin@gmail.com





    P.B.B.CARDEDEU

    SOPAR 25è. ANIVERSARI


    El dissabte 7 de novembre a les 21.30h, la Penya Blanc i Blava de Cardedeu, celebrarà el seu 25è.Aniversari amb un sopar al restaurant "El Rebost dels Guiu" de Sant Antoni de Vilamajor.

    Abans us convidarem a la missa de 20h que es celebra a la parròquia de Santa
    Maria de Cardedeu.


    CÒCTEL DE BENVIGUDA

      • Carpaccio de bacallà amb colis de tomàquet I olivada.
      • Taula d'embotit Ibèric D.O. Guijuelo.
      • Broqueta de llagostins amb cruixent de bacon.
      • Cassoleta de cloïsses a la Marinera.
      • Escalivada amb formatge de Cabra.
      • Calamars frescs a la Romana *********************
      • Ternasco al Forn (Estil Rebost) o Suquet de Peix a la Marinera

      *********************

      • Pastis Fleca Vella

      *********************

      • Celler Conde Siruela Crianza D.O. Ribera del Duero
      • Copa Cava Brut Reserva del Rebost dels Guiu.
      • Xupitos destileria Masnou, Café.
      • Pa amb Tomàquet, Refrecs, Aigües minerals.

      ********************

      • Preu: 40 € IVA Inclòs


      MENÚ INFANTIL
      APERITIUS:
      Patates,Olives, Fuet, Formatge
      PRIMER: Macarrons
      SEGONS: Escalopa amb guarnició
      Refresc, Pa i Postres
      Preu: 16€

    RESERVES A:
    e-mail: pbbcardedeu@gmail.com
    (el segon s'hauria de dir quan es fagi la reserva)
    El nostre compte corrent es

    Penya Blanc i Blava Cardedeu Llinars i Vilamajor
    0081/0040/41/0001184627




          S E N T I M E N T P E R I C O . C O M