dimarts, 3 de novembre del 2009

DEMOSTRACIÓ DE JOC
I GOLS DE L'ALEVÍ "B"

RCDE Aleví “B”: 4 – Cirera “A”: 1

L’equip de Miguel Ángel Samprón va obtenir un clar triomf en vèncer dissabte a la Ciutat Esportiva al conjunt mataroní del Cirera per 4-1 en un bonic partit.

Menys de tres minuts va necessitar el conjunt espanyolista per obrir la llauna i aconseguir marcar el primer gol mitjançant Arnau, després d’una jugada de Joel que arribant fins línia de fons, centrar, i el davanter blanc-i-blau controlar i aixecar per sobre el porter visitant.

L’Espanyol va gaudir d’ocasions per ampliar el marcador que no es va moure ja en tot el primer període. Marc Barnils ho va provar amb un xut que va rebutjar el porter. Una pujada de Dani Reina pel lateral va acabar amb un intent frustrat de Guillem de rematar en la zona del punt de penal, al no controlar. Joel, arribant a línia de fons i centrant, va posar una bola a Guillem que va rematar per sobre el travesser.
Amb un xut d’Arnau, fora, es va arribar al descans.

En els segons trenta minuts de joc, l’Espanyol va arrodonir el resultat marcant tres gols més. Abans, en jugada personal tot sol Joel va xutar ajustat al pal, en acció massa individualista quan podia passar a Fode desmarcat.

Seria precisament Fode, qui de potent remat per alt, després de fer-se amb una pilota morta, establiria el 2-0 a la meitat del segon temps. Tindria altre oportunitat el davanter que havia entrat en el segon temps, però aquest cop, després de retallar al defensa i encarant al porter, va rematar molt ajustat al pal dret, però fora.

El tercer gol va ser obra de Josep, i poc després el conjunt de Mataró reduiria distàncies en el marcador aconseguint el seu primer i únic gol. El quart gol també obra de Josep, al completar una excel•lent jugada amb retall inclòs, aturant-se, mirant i amb una bona definició superant al porter en un gran gol de bella factura en les acaballes del partit.

RCD Espanyol: Álex Vega, Dani Reina, Marc Barnils, Marc Llinares, Albert, Dani, Josep, Sergi, Arnau, Guillem i Joel. També van jugar Jairo, Ismael, Pol, Alejandro, Balmes i Fode.

Gols: 1-0: Arnau; 2-0: Fode; 3-0: Josep; 3-1; 4-1: Josep.