dilluns, 2 de novembre del 2009

EL CADET ESPANYOLISTA VENÇ 2-0
DAVANT UN CORNELLÀ QUE OPOSAR MOLTA RESISTÈNCIA











RCDE Cadet “A”: 2 – UE Cornellà: 0

Encontre bastant igualat entre dos dels tres conjunts que havien contat tots els encontres per victòries en la Divisió d’Honor Cadet. Es va decidir en la recta final del matx, just quan el Cornellà semblava dominar més el joc després que els espanyolistes no encertaren a veure porta en un primer temps amb oportunitats.

El Cornellà va fer un bon partit de contenció esperant a la contra la seva oportunitat de sorprendre al conjunt de Fran Navarro. La primera ocasió va ser pels del Baix Llobregat, però la rematada final va ser bastant fluixa i Pau no va tenir problemes en aturar.

L’Espanyol per la seva part va arribar a l’àrea verd-i-blanca però no van estar massa fins els davanters espanyolistes a l’hora de definir: Una rematada de Luis, rebota en un defensor, un centre perillós refusat pel porter defectuosament li rebota a Adrián Ruiz junt al meta i la pilota surt per sobre el travesser.
Una centrada de Luis per l’esquerra i Juanjo deixa anar una volea que surt fora.
La millor jugada dels visitants va ser una internada del dorsal 11 que va superar dos adversaris posant la directa cap a barraca, però molt atent Pau, es llençar als peus del davanter fent-se amb la pilota.

Una passada entre línies d’Albert a Pablo dins l’àrea, però el davanter espanyolista no controla be l’esfèrica, i el xut posterior d’Adrián es marxa fora desviat, massa creuat. En el darrer minut del primer període, Pablo pecar d’excessiu individualisme en xutar tal com li venia, en comptes de passar a companys desmarcats en un contracop espanyolista.

En el segon temps, els visitants van dominar el mig del camp amples estones del temps, davant un Espanyol que no trobava la manera de trencar la solidesa defensiva i el bon treball del conjunt verd-i-blanc.
Tot i que va començar el segon temps amb una ocasió d’Adrián que xutar desviat, el domini altern va acabar tornant-se visitant. Fran Navarro va donar entrada a Pedro, i a Manel. El paraguaià va disposar de les millors ocasions i va estar molt més actiu sortint fresc, i creant problemes a la cobertura del Cornellà.

Així, en jugada individual, Pedro penetra superant la resistència del conjunt del Baix Llobregat, però en el darrer moment, després de retallar al darrer defensor i encarar al porter, el seu xut massa alt i potent es va marxar desviat en una molt bona oportunitat.

Pablo no va pogué aprofitar una pilota recuperada a uns metres de la frontal, al no superar el darrer defensor. Pedro en altre jugada de perill, remata obligant al porter visitant ha efectuar una bona intervenció enviant a còrner.

Malgrat aquestes jugades, el Cornellà tenia més la possessió de l’esfèrica i semblava que podia succeir el que sol passar en aquests encontres; que una arribada dels visitants acabés en gol, tot i que fins el moment el Cornellà tampoc havia gaudit d’ocasions molt clares, però si d’aproximacions, davant la bona tasca defensiva del quartet que formava la covertura espanyolista i el meta Pau.

Una falta llençada per Sandro Armas que havia sortit en el segon temps, compta amb la fortuna que el porter no estar molt encertat, toca l’esfèrica que tampoc anava tant forta, però no pot impedir que acabi dins de la porteria.

L’Espanyol cobrava avantatge i donava el primer cop. Es va refer el porter del Cornellà evitant el segon després que una rematada de Manel a boca de gol, acabés salvant al seu equip del segon gol. Un jugador del Cornellà va treure sota pals de cap, una centrada producte d’un servei de cantonada, quan la bola s’havia enverinat i portava rumb a l’interior de la porteria.

Eren els minuts més clars de domini espanyolista després que el gol de Sandro els hi donés ales, i no trigar més que tres minuts per arribar el segon, quan Sergio Corella culmina amb un potent xut amb tota l’ànima al fons de la porteria significant la sentència d’un partit que encara que mancaven tretze minuts (comptant l’afegit), ja estava vist per a sentència.

Encara Sandro Armas va estar a punt de fer el tercer, repetint... Un llançament de lliure directe similar al del gol, l’executa encara de manera millor que en el del gol, però la pilota es desvia lleugerament en els darrers metres i surt a un parell de pams per sobre el travesser.

Amb aquest resultat, Barcelona i Espanyol son els únics equips que han vençut en els sis encontres, mentre que el Cornellà es despenja lleugerament. No ha fet més que començar això, i no hi ha res decidit ni molt menys, ja que el Cornellà ha demostrat ser un equip amb aspiracions al títol.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Pifa, Ríos, Aitor, Juanjo, Adrián, Pablo, Oscar Medina, Albert Miravent, i Luis.
Substitucions: Pedro i Manel Royo per Oscar Medina i Luis respectivament, en el m. 59’, “Coco” Corella, Mesa i Sandro Armas per Aitor, Juanjo, i Adrián Ruiz respectivament, en el minut 69.

Gols: 1-0: Sandro Armas, m. 68; 2-0: “Coco” Corella, m. 71.

Incidències: Camp Tercer de la ciutat Esportiva de Sadrià. Poc públic, malgrat ser un encontre important en aquest campionat de Divisió d’Honor Cadet. Bona temperatura, (impròpia de novembre)
amb temps assolellat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿No comentas el Informe Morales?Un abrazo
Pere Joan

Josep Maria ha dit...

Uf, el informe Morales. Sé de él lo que ha publicado el diario As.
Demasiada tela que cortar. Estoy de acuerdo en algunos puntos, en otros no.
Cuando tenga tiempo intentaré opinar del mismo.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M