dimecres, 18 de novembre del 2009

EL CADET AMB DEU JUGADORS
VA DERROTAR AL NÀSTIC (2-0)

RCDE Cadet “A”: 2 - C. Gimnàstic Tarragona: 0

Triomf del Cadet A davant el Club Gimnàstic Tarragona, per dos gols aconseguits en cada temps per Manel i Aitor en un encontre en el que els espanyolistes van disputar la meitat del primer temps i tot el segons amb un jugador menys per expulsió de Lucho.

L’Espanyol va dominar d’inici l’encontre tot i que no va gaudir d’ocasions molt clares de gol, si al menys va posar el futbol i va acostar-se a l’àrea tarrragonina. Als onze minuts de joc, una pilota rebutjada uns metres fora de la frontal, li cau a Manel Royo qui deixa anar un bon tret que acaba significant el primer gol dels espanyolistes.

Quan se li posar millor l’encontre als espanyolistes, una acció en el mig del camp en banda dreta condicionar la resta de partit; Lucho és objecte de falta, però aquest, perd els nervis i s’hi torna donant una puntada al adversari, prenent-se la justícia pel seu compte. El col·legiat no dubta ni un instant i li mostra la cartolina vermella.

Amb tot, l’Espanyol no es ressent ja que l’Espanyol continuarà portant el pes de l’encontre tal com havia fet amb onze jugadors i sabrà defensant-se evitant que el rival tingués ocasions clares de gol.

En el segon temps, el partit es va desenvolupar amb un domini altern del joc, si bé l’Espanyol li va durar molt més la pilota que el Nàstic i va estar perfecte en defensa, evitant bé las pilotes llargues dels tarragonins buscant l’esquena de la defensa espanyolista.

En la sortida d’un servei de cantonada als deu minuts de la represa, Aitor remata de cap aconseguint el segon gol que decidia l’encontre.

Fran Navarro introdueix canvis sorting Coco, Sandro, Eric Jabobs, Javi i Mesa. El ritme augmenta en defensa i es contraataca amb velocitat. Javi es un malson per banda pel
Conjunt grana obligant als defensors visitants a emprar-se amb duresa.
Hi va haver-hi un parell de jugades polèmiques en l’àrea espanyolista però sortosament en una d’elles més clara que l’altre, el col·legiat no indicar res.

L’Espanyol va gaudir d’ocasions de Sandro, de Coco i de Javi. Per la seva part, Pau, el meta espanyolista va haver d’intervenir només en tres ocasions ben resoltes, malgrat tenir superioritat numèrica durant gairebé una hora de joc.

RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Pifa, José Manuel, Aitor, Juanjo, Adrià, Manel, Oscar Medina, Albert i Lucho.
En el segon temps, Coco Corella, Mesa, Eric Jacobs, Sandro, i Javi.

Gols: 1-0: Manel, m. 11; 2-0: Aitor, m. 49.

Incidències: Camp tres de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit disputat sota il·luminació artificial dissabte a la tarda-vespre.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M