dimarts, 17 de novembre del 2009

L'ALEVÍ "B"
UNA MÀQUINA DE FUTBOL (7-0)

RCDE Aleví “B”: 7 – EC Granollers “B”: 0

Golejada del conjunt de Miguel Ángel Samprón, davant un Granollers B que va ser incapaç de frenar el vendaval espanyolista que va aconseguir perforar en set vegades la porteria vallesana però que per joc i oportunitats podien haver estat més.

El partit va ser dominat des del primer al darrer minut, tot i que al conjunt espanyolista li costar obrir la llauna (gairebé va exhaurir la meitat del primer temps). Abans però, tingué aproximacions com en el primer minut de joc quan Fode bore a l’esquerra a Joel, i el seu xut es blocat pel porter, o en altre ocasió en la que la pilota a punt va estar de ser rematada.

Una jugada de Guillem, cedeix en safata de plata a Fode que no perdona marcant el primer. La rèplica visitant tingué lloc dos minuts després en un intent de vaselina veient avançat a Alex Vega, i finalment la pilota es va perdre fora. La covertura espanyolista formada per Jairo, Albert, Balmes i Llinares no va tenir cap tipus de problemes i els metes espanyolistes van ser testimonials espectadors.

Sense solució de continuïtat, l’Espanyol marca el segon gol després que un contracop portat per Fode, obri a Dani Reina que marca de xut ras. Una centrada de Pol va estar a punt de ser el tercer després de rematar de cap Fode blocant el meta visitant.

Una jugada de Joel que es marxa sol i en l’u contra u davant el porter el remat surt fora molt forçat per l’entrada del porter. L’àrbitre no indicar res.

En el segon temps canvis; i als set minuts de la represa, Fode fa una excel•lent jugada per l’esquerra arribant fins l’àrea petita, li afavoreix el rebot en el dribling i amb possibilitats de marcar cedeix en canvi molt bé a Arnau que s’havia incorporat al joc després del descans i tot sol marca a plaer.

Només dos minuts, serà Fode qui marcarà el segon del seu compte particular amb un bon control i una bona definició.
Un llançament bombejat d’Arnau es passeja creuat i prop del segon pal per molt poc Fode no pot rematar bé, i la bola acaba a l’exterior de la xarxa.

Guillem seria l’autor del cinquè, després que altre cop una internada per Fode, amb un gran exercici de solidaritat en el joc cedeixi al centre a Guillem que a porteria buida no té més que tocar l’esfèrica per que signifiqui el 5-0.

Al conjunt espanyolista encara se li anul•larien dos gols més, segons criteri arbitral per fora de joc, en mig d’un desconcert total de la cobertura i mig camp del Granollers que no van pogué frenar la força arrasadora del conjunt espanyolista.

Fins el final, dos gols més, i una ocasió en la que Arnau errar un gol clar xutant fluix. El sisè aconseguit per Dani Reina quan arriba fins línia de fons i encarant el porter li aixeca per sobre amb poc angle aconseguint un gol de bella factura.

El darrer gol que tancava el compte golejadors dels locals va arribar vuit minuts abans de la fi de l’encontre quan Arnau amb una gran vaselina aconsegueix un gol ara sí vàlid, (l’anterior molt similar li havia estat anul•lat per posició anti-reglamentària).
Encara podia haver aconseguit Arnau el vuitè si no hagués errat cara a porta la passada de la mort que li va fer Dani Nieto en penetració per la dreta.

Triomf clar i contundent d’un equip que al marge de jugar bé al futbol, va mostrar-nos una imatge de conjunció i solidaritat entre el col•lectiu que ja voldríem veure en altres conjunts del futbol base espanyolista.

RCD Espanyol: Alex Vega; Jairo, Marc Balmes, Marc Llinares, Albert, Pol, Dani Reina, Daniel Martín, Fode, Guillem i Joel.
En el segon temps, Adrià, Ismael, Marc Barnils, Arnau.

Gols: 1-0: Fode, m. 14; 2-0: Dani Reina, m. 16; 3-0: Arnau, m. 37; 4-0: Fode, m. 39; 5-0: Guillem, m. 34; 6-0: Dani Reina, m. 50; 7-0: Arnau, m. 52.