dimecres, 18 de novembre del 2009

GOLEJADA DEL RCDE INFANTIL
DAVANT EL TERCER CLASSIFICAT, EL GIRONA










RCDE Infantil “A”: 6 – Girona FC: 0

Gran partit del Infantil espanyolista
Dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià, el conjunt que entrena Jacint Magrinyà va completar el millor encontre dels disputats aquesta temporada com a local, aconseguint vèncer amb un resultat contundent al tercer classificat de la Divisió d’Honor Infantil, el Girona FC.

Qui primer va colpejar va ser el Girona que arribava fent respecte a Sadrià, en el llançament d’una falta que es va passejar per l’àrea espanyolista sense rematador.
Ben aviat, als onze minuts de joc, va ser l’Espanyol qui es va avançar en el marcador gràcies a un gran gol del canari Alfredo que aprofita una centrada de Bochi, per deixar anar un autèntic obús que es cola per l’escaire sense que pugui fer res el porter visitant.

El Girona intenta estirar línies i té una ocasió, amb un xut ben blocat pel porter espanyolista David Pedro. Son minuts de domini visitant i el meta espanyolista s’ha d’emprar a fons llençant-se als peus del davanter amb anticipació en altre jugada de perill dels gironins.

Passada l’escomesa dels visitants, l’Espanyol torna a agafar el comandament de l’encontre (si es que de veritat l’havia perdut) i té ocasions com una rematada de Bochi des de la frontal de la petita que colpeja al defensor dorsal tres, en una jugada que havia nascut en una recuperació de pilota de Moha en banda esquerra arribant a línia de fons i centrant.

Una gran jugada de Bochi (que va fer un gran encontre) en la que supera a diversos adversaris i deixa la passada enrera a Alfredo que tal com li ve, remata alt.

El gol que deixava encarrilat l’encontre va néixer d’una jugada de l’argentí Bochi, que supera a dos adversaris, però estavella la bola al cos del porter, caient-li el refús als peus de Lauren que tot sol només té que acompanyar l’esfèrica al fons de la porteria a plaer.

L’Espanyol entrant bé per bandes (Lauren, Moha, en ocasions Bochi o el lateral Solanelles) causa estralls en el feble sistema defensiu del Girona. Així, una penetració de Solanelles acaba amb una rematada al cos del porter que cobria bé, o una jugada en la que Moha erra també el remat estavellant la bola al porter.

Alfredo aconsegueix un hat-trick
En el segon període, d’entrada canvis, i seguidament, més ocasions dels espanyolistes que li donaren un autèntic bany al conjunt gironí en un encontre que a priori semblava seria molt més igualat.

El tercer gol espanyolista, obra d’Alfredo al rematar una centrada de Bochi, colpejant al pal esquerra de la porteria i entrant dins.
El quart va arribar mitjançant Juba, que culmina una gran jugada de Bochi per banda esquerra de l’atac espanyolista.

Mulà que havia sortit en el segon període va ser protagonista en el cinquè i en el sisè gol; en el penúltim al donar una passada a Alfredo que va aprofitar per marcar amb una bona definició, i en el darrer gol, al portar la seva signatura en una jugada individual en la que ensopega amb el porter però s’aixeca ràpidament i marca a plaer un cop es trobar tot sol a porta buida.


RCD Espanyol: David Pedro; Solanellas, Agustí, Samper, Maxi, Torito, Lauren, Alfredo, Bochi, Albert, i Moha.
En el segon temps van sortir: Latorre, Genís i Raul (m.36’) per David Pedro, Torito i Lauren; Juba, Mulà i Marc Roca per Solanelles, Moha, Albert, (m.46’), Fernando per Bochi, (m. 56’).

Gols: 1-0: Alfredo; 2-0: Lauren; 3-0: Alfredo; 4-0: Juba; 5-0: Alfredo; 6-0: Mulà.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sant Adrià, Camp Tercer.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M