dilluns, 16 de novembre del 2009

EL FEMENÍ "B" ESPANYOLISTA
S'IMPOSA EN EL SEGON PERÍODE AL CORNELLÀ DE TERRI












RCDE Femení “B”: 2 – Cornellà de Terri: 0

Triomf treballat del Femení “B” espanyolista davant un AD. Cornellà de Terri que va controlar molt bé l’encontre en el primer temps evitant que el conjunt espanyolista desplegués el seu habitual joc. Les espanyolistes decidiren l’encontre en el segon temps i continuen a tres punts del líder, el Sant Gabriel.

Només un canvi en l’alineació respecte a anteriors compromisos: Lara Gómez en l’eix de la defensa junt a Juliana, substituint Sara García.
Li va costar molt imposar el seu joc al conjunt de Carlos Gómez davant un Cornellà de Terri que va subjectar molt bé a les espanyolistes sense la profunditat d’altres encontres. Les primeres accions d’atac es van limitar a centres perillosos de Laura Carriba i de Brenda, tallats per les defensores gironines. Carriba ho intentar des de fora l’àrea però el seu tret es marxa desviat per sobre. En altre acció és Georgina Fortea qui s’anticipa en el darrer instant evitant el remat de la davantera espanyolista Carriba que havia rebut una molt bona passada en profunditat d’Elena Fernández.

Els minuts passaven i la igualtat en el marcador seguia sent un fet. Malgrat tot, l’Espanyol B portava el pes del partit i cada cop s’acostava amb més perill a les immediacions del àrea visitant. Així, Alexia gaudirà d’un excel•lent ocasió al rematar de cap un servei de cantonada executat per Brenda, però la rematada serà blocada per Nevado, ben situada.
La pròpia jugadora de Mollet del Vallès tindrà altre ocasió, quan controla i xuta ras a la dreta. Una jugada entre Carla, Elena, acaba amb una rematada forçada de Marta Yañez davant la meta visitant que aconsegueix rebutjar.

El segon temps serà diferent. Als pocs minuts de joc, l’Espanyol en una jugada ben trenada en la que Brenda un cop més, centra, Marta Yañez controla i pivotant cedeix a Laura Carriba que afusella a la portera del Cornellà del Terri.

Les gironines malgrat el gol continuaren defensant-se com bonament podien, i Natàlia era una espectadora més en l’encontre. Altre bona triangulació espanyolista amb l’obertura de Brenda ficant la bola a l’esquerra per que la pujada de Carla Cotado acabi amb una centrada de primera que pentina Marta Yañez obligant a intervenir a la portera visitant.
Leticia ho va provar des de fora l’àrea amb un xut potent que atura Nevado ben col•locada. Una pujada de Carla Gómez per banda dreta amb centrada es rebutjada dins l’àrea petita per una defensora anticipant-se al remat de Marta Yañez.

L’Espanyol sentència el partit quan l’extrem ara reconvertida en lateral dret Carla Gómez deixa anar un obús que fent una paràbola es cola dins la porteria significant el segon gol espanyolista.

L’Espanyol continuaria atacant gaudint de diverses ocasions com un xut alt de Marta Yañez, o una oportunitat en la que Eli Sivera s’entreté massa en la frontal de la petita, i perd l’ocasió, o una jugada amb remat de Carla de nou, que rebutja amb la punta dels dits la meta gironina.




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Natàlia Pinto; Carla Gómez, Carla Cotado, Lara Gómez, Juliana, Elena Fernández, Leticia, Brenda, Alexia, i Marta Yañez.
Substitucions: Silvia Vila per Elena, m. 46; Eli Sivera per Laura Carriba, m. 73; i Linda per Lara Gómez, m. 76.

AD Cornellà de Terri: Carme Nevado, Georgina Fortea, Alba Prat, Mireia García, Rocío Gordo, Neus Juhe, Ruth Garangou, Laura Bruset, J. Sánchez, J.M. Álvarez, M.A. Masdevall.
Suplents: C. Junca, Maruny i I. Soler.

Àrbitre: David Tomàs Bauló, del comitè territorial català. Va amonestar amb cartolina groga a Brenda, m. 89, per realitzar observacions a les decisions del col•legiat.

Gols: 1-0: Laura Carriba, m. 51; 2-0: Carla Gómez, m. 66.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Vuitena victòria consecutiva del conjunt de Carlos Gómez davant el Cornellà del Terri, conjunt gironí que visitava per primer cop la Ciutat Esportiva com equip resen ascendit a la categoria de plata del futbol femení.




CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, G. 3er.

.CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

C.D. SAN GABRIEL

27

9

9

0

0

54

7

2

R.C.D. ESPANYOL "B"

24

9

8

0

1

48

7

3

U.E. LLEIDA

21

9

7

0

2

25

16

4

F.C. BARCELONA "B"

18

9

6

0

3

37

19

5

C.E. EUROPA

15

9

5

0

4

19

14

6

CERDANYOLA DEL VALLÈS F.C.

14

9

4

2

3

35

18

7

U.E. L'ESTARTIT "B"

13

9

4

1

4

24

28

8

GIRONA F.C.

12

8

4

0

4

16

16

9

U.E. VIC

10

9

3

1

5

16

26

10

U.D. POLVORITENSE

8

9

2

2

5

20

45

11

SPORTING ATL. CIUTAT PALMA

7

9

2

1

6

21

23

12

A.E. CORNELLÀ DEL TERRI

7

9

2

1

6

8

27

13

U.D. COLLERENSE "B"

6

8

2

0

6

15

34

14

CLUB ATLÉTICO PAGUERA

0

9

0

0

9

5

63


2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS-QUES:
EL RCD ESPANYOL B ESTÀ DEMOSTRANT QUE ÉS MOLT SUPERIOR A ALTRES EQUIPS DE LA CATEGORIA NACIONAL, AHIR PODRIA HAVER FET UNA GOLEJADA D¡'ESCÀNDOL, MOLTÍSSIMES OPORTUNITATS I MOLTES FALLADES, VAM SER MOLT MILLOR QUE LES DEL CORNELLÀ.
SALUTACIONS. JOSE CARRERA

Anònim ha dit...

es cierto!!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M