dilluns, 16 de novembre del 2009

SUPERIORITAT TOTAL DEL JUVENIL
DAVANT EL POBLENSE (6-1)













RCDE Juvenil “A”: 6 – CD Poblense: 1


Hat trick d'Álvaro Vázquez

Triomf sense pal•liatius el que va aconseguir ahir migdia a la Ciutat Esportiva el RCDE Juvenil “A” davant un Poblense que tot i anar classificat en mitja taula va donar una pobre impressió, agreujada per l’expulsió d’un dels seus jugadors a la mitja hora de joc, i davant un Espanyol que va completar un dels millors encontres de la temporada, amb especial referència a Álvaro Vázquez (jugador bastant allunyat sempre de les alineacions com a titular del senyor Ramon Guerrero) i de Dani Nieto, el davanter balear.


L’Espanyol comptava amb les baixes de Edgar Badía, Albert Blázquez i Jordi Amat que encara estaven al Mundial sub-17 on Espanya va caure en semifinals conquerint la tercera plaça. També comptava amb l’absència d’homes com Pere, Molina, i els meta Germà Parreño, i Michel que estaven amb el filial a Benidorm, al marge dels juvenils Ángel i Chuli que venen assíduament jugant amb el segon equip espanyolista, i el lesionat Pol Freixenet.


Tot i que els primers minuts el domini correspongué a l’equip balear, inclòs llençant un servei de falta que blocar sense conseqüències Eloi.
La primera ocasió espanyolista va ser per Pirulo, qui controla dins l’àrea petita, es gira i quan buscant forat xuta, cobreix el porter l’angle curt rebutjant.

L’Espanyol ben aviat es converteix en dominador absolut del partit amb un bon encontre de Marc Caballè a la zona ample del camp, i al quart d’hora una jugada per l’extrem, amb centrada i rematada d’Álvaro Vázquez aconseguint el primer del seu compte obrint la golejada espanyolista.

Només vuit minuts després, una jugada personal de Dani Nieto acaba amb una bona rematada creuada, superant Diego, i deixant el triomf encarrilat. Als vint-i-vuit minuts, de nou el davanter Álvaro defineix perfectament davant Diego, després de rebre una gran passada en profunditat del balear Dani Nieto.

El Poblense que s’ha quedat amb deu per expulsió d’un dels seus homes, s’ha vist ja superat i a mida que han anat passant els minuts han anat caient les ocasions i els gols.

El conjunt de Ramon Guerrero ha tingut ocasions per ampliar l’avantatge com una rematada de Nieto que surt per sobre el travesser després d’una perfecta centrada de Tello per la dreta, o en una ocasió en la que el meta Diego li treu la bola del mateix peu de Dani Nieto quan aquest anava a rematar una centrada d’Àlvaro.

Abans de la finalització del primer període, una centrada del defensor central Albert Mozó, és perfectament pentinada per Àlvaro aconseguint un gol de bella factura. Amb el 4-0 s’arribaria al descans.

Als dos minuts de la represa, Dani Nieto culmina amb una gran definició després de controlar i encarar al porter visitant amb una rematada rasa. Era el cinquè gol perico.
Una errada d’Albert Mozó, possibilita que el dorsal set Morlà, se’n vagi cap a porta sol i marqui rematant a la dreta d’Eloi, quedant aquest gol com anècdota d’un partit en el que només hi ha hagut un equip sobre la gespa de Sadrià.

Alex que havia sortit en el 53’ per Tello, s’avança molt bé en una pilota dividida abans que Franch i Sergio, ficant la bota lo suficient per rematar ras a porta buida i marcar el sisè i darrer gol de la matinal.

Sánchez Rico que no ha tingut cap tipus de problema, ha indicat un lliure directe a centímetres de la línia de la frontal, vorejant la pena màxima. El llançament d’Álvaro ha tingut bona rèplica per part de Sergio, acabant posteriorment Franch allunyant a còrner.

La jugada més clara en els darrers minuts ha estat a punt de significar el setè gol, quan una jugada en la que Alex Rodríguez remata és rebutjada pel porter en l’u contra u, i la bola rebutjada li cau a Sergi Darder a l’esquerra dins l’àrea que eleva amb una perfecta rematada l’esfèrica per sobre el meta i Pascual sota la mateixa línia de gol treu acrobàticament salvant el gol.

Guerrero va donar l’oportunitat al meta fitxat del Lanzarote José en els darrers minuts, i com a darrera jugada digna de menció, un llançament a pilota aturada de Sergi Darder que pentina Álvaro, autèntic malson pels balears ahir, anant-se creuat ajustat al pal a còrner després de rebotar en un defensor.

L’Espanyol provisionalment encapçala la classificació, amb un partit menys disputat (S.Francisco), mentre que el FC Barcelona que va ajornar el seu encontre té dos d’aplaçats (davant Cornellà i Gramanet). El R. Zaragoza és segon amb els mateixos punts que els espanyolistes, però havent disputat tos els encontres.




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Eloi Mir; Blanchart, Víctor Álvarez, Juli Serrano, Mozó, Cristian Tello, Caballé, Pau, Dani Nieto, Pirulo, i Álvaro Vázquez.
Substitucions: Adrià Pérez per Víctor Álvarez, m. 62; Alex per Cristian Tello, m. 53; Sergi Darder per Dani Nieto, m. 67; Gabri per Pau, m.74 i José per Eloi Mir, m. 84.

UD Poblense: Diego, J. Mateu, Rubén, Franc, Pascual, Bennasar, Guillem, Rafa Simó, Salva, Morlá i Saúl.
Substitucions: Adrià per Bennassar, m. 34; Abdon per Morlá, m. 74; Pere per Guillem, m. 68; Sergio per Diego, m. 71; Vicens per Mateu, m.80.

Gols: 1-0: Álvaro, m. 15; 2-0: Dani Nieto, m. 23; 3-0: Álvaro, m. 28; 4-0: Álvaro, m. 39; 5-0: Dani Nieto, m. 47; 5-1: Morla, m. 61; 6-1: Alex, m. 73.

Àrbitre: Sánchez Rico, auxiliats per Pazo i Morilla. Comitè territorial català. Targetes grogues a Adrian i Pascual per part visitant, i vermella directa a Salva, a la mitja hora de joc per donar un cop de colze a un adversari.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sant Adrià, camp principal. Temps assolellat, i temperatura anormal per l’època en que ens trobem. Debut en el juvenil “A”, del nou fitxatge Adrià Blanchart, desprès que ho fes amb el juvenil “B” la passada setmana que l’equip de Guerrero ajornar l’encontre davant el San Francisco
.


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, Grup 3r.


.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL

19

8

6

1

1

22

7

2

REAL ZARAGOZA

19

9

6

1

2

19

9

3

F.C. BARCELONA

18

7

6

0

1

18

4

4

U.E. LLEIDA

18

9

5

3

1

12

7

5

U.D. CORNELLÀ

15

8

4

3

1

13

6

6

GIRONA F.C.

15

9

5

0

4

15

14

7

C.D. SAN FRANCISCO

14

8

4

2

2

7

5

8

DAMM C.F.

12

9

3

3

3

13

13

9

C.E. L'HOSPITALET

9

9

2

3

4

12

9

10

C.D. POBLENSE

9

9

3

0

6

7

20

11

UD. AT. GRAMANET

8

8

2

2

4

7

11

12

STADIUM CASABLANCA

8

9

1

5

3

4

9

13

C.D. FERRIOLENSE

8

9

2

2

5

7

14

14

REAL MALLORCA

7

8

2

1

5

9

16

15

C.F. TERRASSA

6

9

1

3

5

9

16

16

PENYA ESP. CIUTADELLA

4

8

1

1

6

6

20




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M