diumenge, 15 de novembre del 2009

XII GALA DE PENYES DEL RCDE








































(Hotel Hesperia Tower, Bellvitge, L’Hospitalet: Josep Maria)

Ahir dissabte va tenir lloc la XII Gala de Penyes celebrada a l’Hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet amb més de quatre cents espanyolistes i amb la presència del Conseller Delegat Joan Collet, del segon màxim accionista Ramon Condal i els consellers Ramió, Beltrán, Ciprès, Moya i Morlanes, així com els caps de comunicació Xavi Andreu i el responsable encarregat de les relacions amb les penyes, Jaume Martínez, Agrupació de Veterans (Rafa Marañón) i Fundació Privada del RCD Espanyol.

L’acte va estar conduït per Xavi Giménez, cap de Marqueting social i nous projectes, i va comptar amb l’actuació emotiva del saxofonista Pep Poblet que va acompanyar amb les notes de la mítica cançó de John Lenon “Imagine” el lliurament a títol pòstum de la insígnia d’or a Dani Jarque. També posteriorment va interpretar l’himne oficial del RCD Espanyol aixecant grans aplaudiments entre els assistents.

La Gala va comptar amb la presència d’Ivan de la Peña, capità de la primera plantilla, Ivan Alonso i Javi Márquez. La junta directiva que encapçala Alberto Ariza ha aconseguit que per segon any consecutiu, jugadors del primer planter estiguin presents en aquest acte. Ivan Alonso va ser guardonat com a millor jugador del primer equip en la passada temporada, Javi Márquez va recollir el guardó com a jugador revelació, mentre que Lucas Porcar (guardó a la projecció del futbol base) no va pogué recollir el premi al trobar-se concentrat amb el filial a Benidorm per la disputa de l’encontre que l’Espanyol B ha perdut aquesta tarda.

Desprès de l’àpat, van ser lliurats els guardons als veterans en la persona d’Iñaki Pérez de Arrilucea i Tejedor, el premi del futbol femení va recaure en l’equip femení al complert per adjudicar-se la passada temporada la Copa de la Reina, no podent estar presents, al trobar-se a Valencia. El guardó al millor mitjà de comunicació, els integrants de “Hat trick Espanyol” van recollir el premi, mentre que el guardó a la difusió del sentiment blanc-i-blau va ser per Juan Segura Palomares, tota una vida com a periodista i historiador al servei del RCD Espanyol. L’humorista Manel Lucas va ser qui efectuar el lliurament dels premis als guardonats.

També van ser guardonades diverses àrees del club per el suport al moviment penyístic en els difícils moments de la passada temporada, així com Dani Bosch, President de la GPE Manigua per la seva col·laboració i recolzament a la FCPE.

Es van sortejar els regals de rigor en aquesta sèrie d’actes, Van tancar l’acte, Alberto Ariza com a President de les Penyes, i Ramon Condal com... bé, ells sabran, segon màxim accionista, o dofí de l’actual president que es trobava a Xile en viatge de negocis, i que es va dirigir als presents amb un video gravat al igual que els absents abans mencionats.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M