divendres, 27 de novembre del 2009

IMPORTANT DUEL PEL LIDERAT
DE GRUP A LA SUPERLLIGA FEMENINA

Marta Torrejón va aconseguir el darrer gol davant el Llevant.




Important encontre del Femení "A" davant el Llevant

Diumenge a les dotze del migdia, sota les ordres del col•legiat José Francisco Pérez Bueno, del comitè territorial català, el RCD Espanyol rep en la Ciutat Esportiva de Sadrià la visita del Levante UDF en un important encontre corresponent a la jornada desena del grup de la Superlliga Femenina.

Ambdós conjunts es troben igualats a punts en la classificació, amb una derrota (l’Espanyol precisament va perdre 2-0 a terres valencianes i el Llevant ho va fer a Can Barça per 1-0) i dos empats (l’Espanyol davant Barcelona i Valencia i el Llevant al seu feu davant l’Estartit i al camp del Collerense). El Barcelona, tercer, té un encontre menys disputat i en cas de guanyar-lo seria el líder del grup.

L’equip d’Oscar Aja té pendents dues sortides Tarragona i Collerense, per descansar la penúltima jornada i visitat la Ciutat Esportiva Joan Gamper en el darrer encontre en un encontre en el que es poden jugar masses coses, havent-hi també un Estartit-Llevant en aquesta darrera jornada d’aquesta primera fase. Ens trobem, doncs, davant el darrer encontre del conjunt blanc-i-blau a Sadrià en aquesta primera fase.


EL RIVAL

Molt rejovenit el conjunt valencià en comparació a altres temporades: Baixes destacables com Mariajo, Sandra Vilanova, Sara Monforte, Gurutze, Rosa Castillo, Pepa Crespo, Goretti, Pamela Conti, etc. han obligat al conjunt blaugrana a tirar de pedrera per les difícils circumstàncies econòmiques que han girat entorn al conjunt valencià.

Només quatre fitxatges: Thai (ex Sporting Huelva), Pankratz (la jove jugadora alemanya fitxada del FFC Franckfort), Sara Vicente (Praimsa Zaragoza) i Eshter (fitxada procedent del Algaidas).

Per línies, dir que en la porteria s’han repartit de manera desigual el temps entre la brasilera Thais (6 encontres complerts encaixant tres gols) i la jove Núria (2 encontres, encaixant-ne dos).

En la cobertura granota (la línia més sòlida i veterana), cal destacar a la banda esquerra a María (la que més temporades porta al conjunt valencià amb un total d’onze), les internacionals Sonia Prim (7 encontres complerts) a la dreta, i a l’eix de la defensa, Ruth (6 encontres i 3 gols). Maider (6 encontres de titular i complerts) i Anabel, la sorpresa aquesta temporada en el conjunt granota (7 encontres amb 460 minuts de joc) . Queda com anècdota l’aportació de la resta de jugadores com son les sorgides de la pedrera valenciana, Mariví, Tamara o Iris.

En el centre del camp, la internacional i ex ovetense Montse és la més utilitzada amb 8 encontres amb un total de 666 minuts. Set i sis encontres han jugat els dos fitxatges d’enguany (Sara Vicente, procedent del Prainsa i Pankratz). Les jugadores sorgides de la pedrera també ha tingut protagonisme; Judit i Alicia (465 i 415 en 6 encontres) i Naiara amb 374 minuts en 7 partits.

Leonie Pankratz, fitxatge alemany pel Llevant.
Foto:
www.levanteud.com


Davant, Maria Pérez la ex del Oviedo Moderno, i les joves Esther i Neus, es reparteixen de manera igualada els minuts i els gols amb 3, 1 i 4 respectivament. Cal citar que el bagatge ofensiu del Llevant ha baixat fins a l’extrem que inclòs L’Estartit supera en aquests moments el setze gols aconseguits per les valencianes. Per contra, es segueix mostrant com un conjunt molt sòlid defensivament, com ho demostren els només cinc gols encaixats.

Així un onze probable que presenti el conjunt valencià podria estar format per Thais a la porta, Sonia Prim, Ruth, Maider i Maria a la cobertura, Montse, Sara, Naiara i Pankratz. al mig del camp i davant Maria Pérez “Peque” i Esther.

Rafael Aranda Malavés, anterior preparador físic del FC Cartagena (04/05 i 07/08 ) i del Valencia CF, Gandía, Gimnàstic de Tarragona, etc. , és el tècnic per aquesta temporada del conjunt granota.

La darrera confrontació va ser en els quarts de final de la Copa de la Reina de la passada temporada, amb un 3-2 favorable a les de Diego Morata, eliminant al conjunt valencià amb un decisiu gol de Marta Torrejón a falta de vint minuts per el final.


En lliga, la sort va ser esquiva al conjunt blanc-i-blau, remuntant les granotes el gol inicial de les espanyolistes i guanyant 1-2. Lluny queda ja aquell 0-5 en l’època Montiagut en el que el Llevant va passar com un huracà per la Ciutat Esportiva en una matinal força ventosa.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M