dimarts, 24 de novembre del 2009

L'INFANTIL "B" GUANYA 2-1
I AMPLIA L'AVANTATGE RESPECTE AL SEGON CLASSIFICAT

RCDE Infantil “B”: 2 - UFB Jàbac i Terrassa: 1

Triomf clar malgrat l’ajustat del marcador final, del RCD Espanyol Infantil “B” davant un Jàbac i Terrassa que durant tot l’encontre va ser molt inferior al conjunt espanyolista, que no va acabar de sentenciar el matx, i en els darrers minuts, els egarencs en una jugada desafortunada van reduir diferències, establint el resultat final de 2-1.

L’Espanyol va manar des del primer moment i va tenir ocasions clares com un xut des de fora de l’àrea creuat que va sortir fora, o una jugada individual de Javi Navarro que centra sense que Richard pogués arribar al remat per ben poc, sent Pablo qui rematar fora finalment.

Una bona jugada de Richard centrant des de la dreta no arribar cap jugador espanyolista al remat passejant-se la bola per l’àrea. Richard també ho provar amb una rematada molt dolenta en una acció en la que no segui ningú dels blanc-i-blaus la jugada i tingué que intentar-ho individualment.

En el minut 28, Richard aprofita una indecisió de la cobertura egarenca, li roba la cartera a un defensor visitant i deixa anar un potent xut ras a l’esquerra del porter, significant el primer gol del partit.

L’Espanyol va intentar cercar un segon gol que donés més tranquil•litat i certifiqués el triomf, i tot i tenir ocasions amb un xut d’Alejandro alt, o en una centrada de Javi Navarro rematada per Richard que treu un defensor sota pals, no seria fins el darrer minut del primer període quan mitjançant Javi Navarro aconseguiria el segon al rematar en posició acrobàtica d’esquenes i d’esperò una centrada a mitja alçada superant al porter vallesà.

Amb el 2-0 i amb canvis a l’equip s’iniciaria un segon període en el que la intensitat del joc baixar quelcom tot i que el conjunt de Dani Fernández continuaria dominant i tindria alguna acció clara de gol, com una mitja volta de Richard a la que el porter vallessà respongué amb una gran intervenció enviant a còrner quan ja s’intuïa el tercer gol.

Quan semblava que el marcador ja no es mouria, una acció en la que una pilota bombejada se li escapa al meta espanyolista, que no bloca bé, i acaba dins, ajusta el marcador de manera injusta a tenor dels mèrits d’uns i d’altres i dona emoció al xoc fins el darrer instant.

No obstant, tampoc tindria ocasions la UFB Jàbac i Terrassa per empatar l’encontre ja que l’Espanyol tornar a fer-se amb el control del partit i inclòs tingué una clara ocasió quan Roger Claret fa una passada a Richard que remata amb l’infortuni que la pilota s’estavella al pal sent rebutjada finalment pel porter del conjunt vallesà, i altres oportunitats en les que la cobertura visitant va evitar el tercer gol en una rematada de Richard i en un cop de cap en un servei de cantonada que va rebotar en un defensor.

Amb aquest triomf unit amb l'empat del Sant Andreu, fa que el conjunt de Dani Fernández ampliï l'avantatge respecte al segon classificat.