dimarts, 24 de novembre del 2009

UN GOL EN L'AFEGIT TALLA
LA RATXA TRIOMFAL DEL CADET "B"

RCDE Cadet “B”: 1 – AEC Manlleu “A” :1

L’Espanyol Cadet B va deixar-se en el temps d’afegit els dos primers punts de la temporada després que encadenés 24 punts consecutius, davant l’ AEC Manlleu, conjunt que només havia cedit un empat en el que portàvem de temporada.

L’Espanyol va dominar durant el primer temps, imposant-se a un Manlleu molt defensiu; els de Dani Poyatos van portar el pes del partit des del primer moment del partit, sent Hernán qui aconseguiria obrir el marcador d’un potent i col•locat xut des de més de trenta metres a l’escaire, que va fer inútil l’estirada del meta osonenc.

Abans, havien hagut unes clars mans dins l’àrea manlleuenca que el col•legiat deixar sense sancionar, quan un defensor interceptar la trajectòria d’una centrada de Jaffar des de la dreta.

Molt bona la jugada de Jaffar per banda dreta que deixa enrera a Robert qui remata la passada de la mort, al travesser. Un servei de falta executat per Jaffar es passeja entre Adrian -que s’havia incorporat a l’atac- i Javi Salinas, sense que cap dels dos jugadors pogués rematar per ben poc.

Semblava que l’Espanyol podia deixar sentenciat el partit en qualsevol moment, ja que les ocasions s’anaven succeint: Una jugada de Jaffar anticipant-se a la mitja sortida del meta, centra elevant la bola i en la boca de gol Javi Salinas envia de cap per sobre el travesser.

La darrera ocasió blanc-i-blava arriba en el darrer minut quan una rematada de Javi Salinas dins l’àrea petita troba la resposta amb una gran intervenció del porter osonenc, que rebutja, sense que tampoc Jaffar pogués aprofitar el refús.

El segon temps s’iniciarà amb la mateixa tònica que el primer: Un Espanyol esperant sentenciar el partit el més ràpidament possible i un Manlleu aguantant amb paciència, esperant el seu moment.

Una passada de Nico a Javi Salinas en profunditat deixa al davanter centre espanyolista tot sol davant la sortida desesperada del porter, però Javi té el punt de mira errat en la jugada i remata fora lluny de la porteria.

Mica a mica, l’Espanyol cansat per l’esforç realitzat, perd gas; El Manlleu (conjunt de segon any), començarà a passar de ser dominat a ser dominador. Amb tot, l’Espanyol encara tindrà dues clares ocasions de gol com una oportunitat de Robert en un embolic dins l’àrea i sobre tot, una rematada de Salinas que deixa anar un autèntic obús, i l’esfèrica s’estavella a la base del pal esquer.

En els darrers minuts, l’Espanyol es tanca ja al seu propi terreny, i en els darrers instants en la seva pròpia àrea davant un Manlleu que tot i no crear gens de perill, té el control del joc en aquesta fase i es llença a per l’empat.

Quan passaven ja tres minuts dels vuitanta reglamentaris, un servei de falta executat des de la dreta del atac manlleuenc, acaba amb una rematada de cap que treu com bonament pot el meta espanyolista en primera instància, però en mig d’un embolic dins l’àrea petita, acaba sent el conjunt visitant qui aprofita els refusos diversos per endinsar la pilota a la porteria blanc-i-blava establint l’empat definitiu, que a tenor del joc i ocasions realitzades podem considerar totalment immerescut, si bé el Manlleu no es va rendir i ho va intentar i en aquesta ocasió, la deessa fortuna es va aliar amb els del Osona.




RCD Espanyol: August, Collado, Adrián, Rubén, Alex, Paul, Jaffar, Hernán, Javi Salinas, Rafa, i Robert.
Substitucions: Nico, Lucas del Campo per Rafa Espinosa i Ruben.
Marc Gelmà i Sergio González per Robert i Germán Collado; Chus per Javi Salinas.

Gols: 1-0: Hernán, m. 11’; 1-1, m. 83’.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Partit jugat bona part en horari nocturn amb il•luminació artificial. Poc públic. Els jugadors del RCD Espanyol abans del començament del partit lluïren samarretes dedicades al lesionat Canti, al que desitjaven la més ràpida recuperació mostrant-li el seu suport i ànims.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M