dimecres, 25 de novembre del 2009

L'ALEVÍ VENÇ 5-1, I DISSABTE
A L'ASSALT DE LA SEGONA PLAÇA









RCDE Aleví “A: 5 – Fundació Priv. Esp. Mataró: 1

Triomf del conjunt de Villarroya cimentat amb un primer temps en el que els espanyolistes es van marxar als vestidors amb una avantatge de tres gols davant la Fundació Esp. Mataró.

Malgrat el domini espanyolista, va ser el conjunt del Maresme qui va gaudir de la primera ocasió de gol quan una rematada del seu davanter centre té com a resposta una gran aturada del meta Ayoub que enviar amb la punta dels dits l’esfèrica a còrner.

Ibra, d’un potent i col·locat xut a l’escaire superar el feble sistema defensiu visitant i avançar l’Espanyol als quatre minuts de joc. La rèplica mataronina no es fer esperar i mitjançant el dorsal 11, amb un xut molt innocent quan es trobava tot sol, dona opció a Ayoub.

Una indecisió entre un defensor i Ayoub apunt es de costar car, però en darrera instància el lateral espanyolista fica el peu enviant a còrner anticipant-se al remat del davanter mataroní.

Ibra serà protagonista de les dues accions de perill que tindria l’Espanyol: Una vaselina, tal com li ve eleva la bola davant el porter, però acaba marxant-se lleugerament per sobre el travesser, i la segona ocasió amb un xut a l’esquerra del porter que acaba blocant.

L’Espanyol fa el segon gol als 21’, després que una pilota centrada al segon pal, fops rematat per Carles, l’esfèrica rebotés en un defensor i li caigués morta a Joan, que afusella al porter.

Abans del descans, encara hi hauria temps per fer el tercer als 23 minuts de joc, quan Ibra, amb un bon tret amb efecte, aconsegueix superar al porter visitant amb una llançament ajustat al pal esquer: Un gran gol.

En el segon temps, el domini total del partit segueix sent espanyolista, i un llançament de falta es a punt de significar el quart.

Però en canvi, seria la Fundació Mataró qui reduiria distàncies en transformar un llançament d’un lliure directe a l’escaire esquerra, en un gol també molt bonic (47’).
L’Espanyol reaccionaria després d’encaixar el gol, i seria Roger Adrià qui tindria una ocasió però el seu xut es marxaria per sobre el travesser.

Seria Gonzalo, en el mig de l’àrea de càstig, rematant ras ajustat al pal qui aconseguiria sentenciar el partit ja de manera definitiva amb un quart gol (51’). Només cinc minuts després, (56’) Carles completaria la golejada amb un definitiu cinquè gol .

Els darrers minuts serien de domini visitant amb tot ja decidit, i el porter espanyolista Oriol que havia sortit en el segon període, salvaria el segon dels del Maresme, llençant-se als peus del davanter del Mataró. Els grocs-i-negres marcarien en altre acció, però el col·legiat anul·laria el gol per situació anti-reglamentària.

Dissabte, els de Villarroya tenen un encontre molt important davant la UE Vilassar, segon a la taula i fins fa poc líder de la Divisió d’Honor Aleví. Els del Maresme superen en un punt als espanyolistes, tercers a tres punts del líder.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M