dimecres, 16 de desembre del 2009

EL BARÇA AMENAÇA... PERÒ NO IMPUGNA

Aquest equip va perdre i de manera molt clara al terreny de joc.


Ens perdonen la vida ...

Ahir tarda saltava la notícia al web oficial del FC Barcelona en manera de comunicat oficial publicat pel club del barri de Collblanc.
Un amic meu m’ho va fer saber i un altre amic lector va escriure en un comentari el comunicat integra del club blaugrana. Podeu llegir-ho clickant el següent enllaç.

El FC Barcelona venia a dir que podia impugnar si hagués volgut el partit que el RCD Espanyol va vèncer el passat diumenge a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià pertanyent a la Divisió d’Honor de Juvenils i que com tots ja sabeu es va saldar amb triomf blanc-i-blau per 3-1.

Alegen alineació indeguda del central Albert Mozó, que va sortir al minut 91 per Tello. Mozó va veure la cinquena targeta groga al Feliu i Codina d’Horta en encontre que l’Espanyol el va enfrontar a la Damm. L’Albert va complir el partit de sanció dimarts passat davant el Ciutadella, però.... Resulta que el Comitè de Competició no es va reunir fins dijous, i per tant la sanció va ser imposada amb posterioritat a aquest encontre.

Com podeu veure independentment que moralment el Barcelona s’agafés a les argúcies típiques en cas que volgués impugnar, algú ha fet malament la feina de nou a Can Perico. Per que pot quedar ben clar que no hi ha hagut mala intenció però si que un es pregunta: Per que va sortir Mozó al minut 91? No hagués estat millor ja que no necessitàvem dels seus serveis amb tot decidit (3-1) no fer-lo jugar a fi d’evitar-ne problemes?. O s’està plenament convençuts que complint la sanció el partit del Ciutadella, tot seguia pels paràmetres que la normativa vigent exigeix?.

Sigui com sigui, després del vergonyós espectacle del derbi “dels grans”, poc queda a comentar. Sembla inclòs un tema que fa riure, que el FC Barcelona amb el seu historial de gols amb les mans, de gols als minuts 115 celebrats amb els de la Kale Borroka tirant bengales al públic perico, després de retirades en la Copa i amnisties, de caps de porc i ampolles de JB saldades amb indecent indult sense complir la sanció imposada, després de les nacionalitzacions exprés, dels sorteigs amb boles calentes, de l’eliminatòria davant el Chelsea, dels Iturraldes i Cantalejos de torn, dels Arminio i cía,amb lesionats al matí que no poden jugar amb la selecció i corren que se les pelen a la nit incomplint la normativa, amb tot aixó i molt més que segurament em deixo, fa riure torno a dir, que ens parlin d’ètica esportiva i de que “prioritzen l’aspecte formatiu a la consecució de resultats”, quan qui us parla ha vist baixar a Messi de l’equip de Tercera Divisió (ja desaparegut) al Juvenil B, per vèncer en un derbi i adjudicar-se la Lliga Nacional Juvenil... Quan han arrambat amb el que han pogut per enfonsar a tots els equips catalans que els hi ha fet ombra al llarg de la seva dilatada historia, quan han saquejat el futbol base espanyolista amb el poder del talonari, quan...

Bé millor no seguir, i deixem-ho així. I a Can Perico, senyor Morales, en comptes de fer de tècnic planificant per la propera temporada amb quotes i percentatges en les plantilles futures (això han de ser els tècnics seguint es clar uns paràmetres, però en funció de la qualitat del que es tingui), es pot dedicar a corregir els mals funcionaments de les persones que cobren per fer una feina, i fer-la bé. No en tinc cap dubte, que ho farà, i exigirà oportunes responsabilitats si de veritat les hi ha, i sempre que les hagi.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenas Josep Maria, una vez mas nos demuestran que ellos trabajan bien y que nos tienen estudiados hasta el mas mínimo detalle, tirón de orejas por tanto al Morales. Sobre estilo, educación, confianza y señorío sobran comentarios. Saludos. keyplus.

Anònim ha dit...

Estoy de acuerdo con keyplus.
¡¡¡¡Morales eeres más malo que el barro de hacer orinales !!!!!
Hipopótamo

Anònim ha dit...

morales dimisió¡¡¡
això es inacceptable, pero com que hi posat diners....

Anònim ha dit...

No saldre yo en defensa de Morales pero Ramonet Guerrero deberia saber que jugadores estan sancionados y quien no. Por algo similar el Madrid ceso a Valdano

Pere Joan




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M