dimarts, 15 de desembre del 2009

TRIOMF TREBALLAT
DEL RCDE ALEVÍ "B" (2-1)









RCDE Aleví “B”: 2 – UFB Jàbac i Terrassa: 1

Segueixen líders
El RCDE Aleví “B” va derrotar amb molts problemes a un Jàbac i Terrassa que va aconseguir empatar gràcies a un penal neutralitzant l’avantatge conquerida pels de Miguel Ángel Sampron, resistint els atacs dels espanyolistes que dominaren l’encontre però no acabaven de materialitzar les ocasions fins que un penal avançat el segon període, a favor dels locals decidí l’encontre favorablement als interessos dels espanyolistes.

En els primers compassos del partit el col•legiat va invalidar un gol als blanc-i-blaus per presumpta situació anti-reglamentària. Els locals van gaudir de varies ocasions a peus de Fode,i d’Arnau, fins que una passada a l’espai a Dani Reina incorporat per banda dreta, controla la bola i centra perfectament per que Arnau marqui de primera i a plaer.

Amb avantatge al marcador, els blanc-i-blaus continuaren jugant i disposant d’ocasions per sentenciar el partit com una vaselina de Guillem que bloca amb molts problemes el porter egarenc, però va ser el conjunt del Vallès qui mitjançant una pena màxima va aconseguir marcar, empatant l’encontre. El penal el van transformar llençant a l’esquerra del meta espanyolista.

En els minuts finals del primer període l’Espanyol arribar amb perill amb una paret entre Fode i Guillem, però la centrada final del davanter centre va ser dolenta i no va arribar al destinatari que no era un altre que Arnau amb la canya ben apunt.
En el darrer minut, l’ocasió va ser pels vallesans, però molt bé Adrià avortar l’acció amb una bona intervenció.

En el segon temps, canvis en l’equip, i el partit seguint pels mateixos paràmetres: Un Espanyol que juga bé, que ho intenta, però que s’estavella una i altre vegada amb la solidesa del conjunt egarenc.

Fode va pogué marcar quan rep d’esquenes dins l’àrea, i fent un revers, xuta creuat sortint la bola a l’esquerra de la porteria, quan potser podia haver avançat uns metres més. Un servei de falta executat per Albert, es rebutjat de cap per un defensor i sobre la frontal Barnils remata amb potència, però rebutja el porter.

L’Espanyol posa setge a la porteria egarenca, i Fode rematarà acrobàticament sortint l’esfèrica per molt poc per sobre el travesser. Una jugada personal de Joel superant als darrers adversaris tindrà de nou amb el porter del Terrassa el protagonista principal evitant el gol. Per contra, els visitants tindran només en un lliure directe que es marxa fora per sobre la porteria, una de les escasses ocasions per portar perill.

Quan les coses començaven a pintar malament amb el pas inexorable dels minuts, sense que els espanyolistes encertaren amb perforar la porta egarenca, Marc Llinares penetrant per la lateral esquerra del àrea de càstig, es derribat clarament i sense discussió, xiulant el col•legiat el penal que donarà el triomf als blanc-i-blaus. L’executa Josep, amb serenitat, a la dreta del porter que endevinà el lloc però li falta més cos i braç, per pogué arribar-hi. Una falta llençada ràpidament pels visitants serà blocada per Adrián en els darrers compassos del partit, en un intent a la desesperada per part del Jàbac d’empatar un encontre que mai va merèixer, ja que el joc, les ocasions, i la qualitat, la va posar l’Espanyol.

RCD Espanyol: Adrià, Jairo, Albert, Balmes, Llinares, Pol, Dani Reina, Sergi, Arnau, Guillem i Fode.
En el segon temps, Josep, Joel, Barnils, Dani i Ismael.

Gols: 1-0: Arnau; 1-1; 2-1: Josep (pen.).

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M