dijous, 17 de desembre del 2009

TRIOMF DEL CADET "A"
DAVANT EL JÀBAC I TERRASSA (2-0)


RCDE Cadet “A”: 2 - UFB Jàbac i Terrassa: 0

Els tres punts, el més important.
Partit discret del Cadet A, que tot i no fer un bon partit, va ser superior al seu rival i mitjançant un gol en cada temps, va doblegar a la UFB Jàbac i Terrassa en partit disputat dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

El conjunt de Fran Navarro es va avançar als set minuts de joc mitjançant Lucho que var rematar una centrada per la dreta.
El conjunt espanyolista que va dominar el joc, no va tenir la profunditat d’altres encontres i tan sols vàrem comptabilitzar dues jugades de perill en tot el primer temps: Una falta llençada per Miravent des de l’esquerra que es rematada per Aitorde cap, fora, un xut en les acaballes del primer temps que es blocat pel porter visitant.
Per contra, una llançament del conjunt egarenc posa a prova al meta espanyolista, José.

En el segon temps, l’Espanyol va gaudir de més ocasions, arribant amb més consistència a l’àrea visitant. Un xut creuat en el minut dotze de la represa va ser el primer avís. Posteriorment una rematada de Pedro a la mitja volta, acaba sent rebutjat a còrner. El meta visitant s’ha d’emprar a fons llençant-se als peus del paraguaià, per evitar la seva rematada.

En aquests minuts l’Espanyol busca sentenciar l’encontre i ho prova també amb llançaments des de fora de l’àrea a càrrec de Juanjo, però de nou compta amb la intervenció del porter.

El Jàbac i Terrassa portarà perill en una embolicada jugada en l’àrea espanyolista que es resolta amb la bona tasca de la cobertura blanc-i-blava que allunya el perill.
Son moments en els que el Jàbac i Terrassa es llença a per l’empat dominant més la zona ample del camp, i sortint l’Espanyol a la contra. En una d’elles JAvi pecarà d’excessiu individualisme després de driblar a dos jugadors.

En les acaballes del matx, una jugada que neix d’una passada d’Oscar Medina a l’extrem, centrada de primera i al primer pal Juanjo remata fent el segon gol que sentència el partit. Triomf del Cadet “A”, que segueix segon a dos punts del FC Barcelona, líder de la categoria.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M