Bochi va fer un gran encontre, i va donar els dos gols.

FC Barcelona: 5 – RCD Espanyol: 2.

Els africans, decideixen.

Res a objectar amb el triomf clar i contundent (cimentat en el segon temps) del FC Barcelona Infantil davant el RCD Espanyol, amb la superioritat física, (i quelcom més) dels africans blaugranes davant els jugadors blanc-i-blaus que van igualar l’encontre en el primer temps, però van sucumbir davant la força imparable dels Kaptoum, Mamadou, Enguene, Adama...

L’Espanyol va aguantar perfectament els nou primers minuts, i va ser Fran, el capità blaugrana qui va gaudir de la primera ocasió al xutar un servei de falta obligant a rebutjar a David com va pogué. Una falta d’Enguene prop de la frontal es va marxar alta.

Però quan el Barcelona va posar setge a la porteria espanyolista va arribar el gol en la jugada menys esperada, amb una rematada amb fortuna de Kaptoum sense gaire angle que es va colar sorprenent David. Van ser els millors minuts dels culés en el primer temps; Mamadou en jugada personal porta de bòlid a la defensa perica, aturant David la seva rematada. Una rematada des de la frontal del mig Enguene molt potent, surt fora.

Una errada en el control d’una esfèrica de Sula, es aprofita Mamadou que li roba la cartera, i xuta a la dreta amb molt de perill. L’Espanyol aguanta com pot aquests minuts.

El primer xut a porta dels blanc-i-blaus va ser al minut 18 d’encontre a càrrec de Lauren a les mans de Vito. Un canvi de joc de Kaptoum amo i senyor de la parcel•la ample del camp, a Fran, i aquest després d’un retall xuta fora en altre bona ocasió.

L'Espanyol empata
Quan més semblava que el Barcelona faria el segon, un contracop amb una gran jugada amb centrada de Bochi per la dreta i remat de cap de Lauren perfecte, empata l’encontre sorprenentment. Malgrat l’ocasió d’Enguene, amb un bon revers, retall i xut ras prop del pal esquer, l’Espanyol arribaria al descans amb una igualada que si be no reflectia el que havia succeït sobre la gespa (superior el Barça), si que recompensava el sacrifici i lluita del “David perico” contra el “Goliath africà”.

Al segon temps tot va canviar. En la primera acció als 39 segons avisa ja Mamadou escapant-se dels seus defensors i sense angle clava un centre xut molt perillós. L’Espanyol replica amb un contracop que Vito avorta llençant-se als peus d’un sempre perillós Bochi.

S’acaba el que es donava
Mamadou al minut dos, defineix perfectament amb un xut des de la frontal davant Torito que no pot impedir-ho. De nou Bochi ho intenta un minut després amb una penetració superant el darrer defensor, però davant la sortida del meta barcelonista no pot controlar al intentar retallar-lo i la bola es per fora de porta. I amb aquesta jugada desapareix l’Espanyol davant el monòleg africà.

Mamaadou es marxa de dos espanyolistes i fa tremolar amb un potent xut que se’n va per molt poc. Magrinyà dona entrada a Fernando, però el problema es aturar a Kaptoum que se’n fa un tip de controlar i distribuir joc, i els ràpids i potents contracops de Mamadou. Per acabar d’arrodonir, surt Adama, altre africà ràpid com una moto per la banda.

A la poca estona de sortir, Adama ja dona mostres de la seva perillositat en acció individual. El Barça va pogué fer el tercer en un canvi de joc de Kaptoum a Fran, que encarant el meta espanyolista li creua la bola lluny del seu abast i miraculosament surt fora en el darrer sospir ajustada a la base del pal esquer. Enguene dona una assistència clara de gol a Mamadou, i el xut d’aquest es tret in extremis pel peu de David Pedro Oliveros quan ja s’intuïa el gol.

Acaba arribant el tercer..
Amb la superioritat total mostrada, era lògic que una u altre jugada acabaria significant el tercer, i fou amb una rematada de cap de Carlos en un servei de cantonada executat per la dreta. L’encontre quedava sentenciat.

I més encara, quan una errada espanyolista en zona de tres quarts de l’atac perico, propicia un contracop ràpid amb recuperació de Mamadou, passada ràpida a Kaptoum que travessa tot el camp sense que ningú el pugui parar fins l’àrea i de xut ras fa el quart.

En altre pèrdua de pilota en l’atac espanyolista, a punt és de tenir el mateix desenllaç que l’anterior.

Fernando, remata de primera una centrada per l‘esquerra de Bochi que ha superat a dos adversaris i l’ha posat al lloc adequat per que Nando retalli diferències a falta d’onze minuts per la fi del encontre.

L’Espanyol llençat a l’atac per escurçar diferències, propicia els ràpids contracops d’Adama, i de Mamadou. En un d’ells, Samper es confia molt, i Adama molt més ràpid i llest en l’acció arriba abans que la bola es perdi per la línia de fons en carrera veloç i col•loca un centre que acaba sent rematat dins la porteria, però en falta, a càrrec d’Enguene.

Però el cinquè malauradament acabarà arribant després que Adama es marxi com una fletxa i centri per que Toni marqui de cap de manera clara i sense oposició.

El conjunt de Jacint Magrinyà haurà de refer-se d’aquesta derrota i continuar lluitant per tornar a exhibir el joc i els resultats que venia oferint. Contra la legió africana no hi hagut res a fer. Hi ha qui prefereix guanyar d’aquesta manera, perfecte, és el seu problema. Per cert, ahir al Juvenil del FC Barcelona, no se’n va veure cap d’aquests africans... El llistó queda en categoria juvenil... quan l’aspecte físic s’iguala. Mentre, això si, a presumir de lligues i quan no, d’Iturraldes...

FC Barcelona: Marc Vito, Dani, Carlos, Quintillà, Juanma, Kaptoum, Ramon Saavedra, Enguene, Mamadou, Alex Corredera, i Fran Alvaro.
Substitucions: Adama per Ramon Savedra, m. 44; Musta i Ayoub per Juanma i Alex Corredera, m. 54; Toni per Fran Álvaro, m. 58; Pol per Marc Vito, m.60; Amadou per Ayoub, m.57.

RCD Espanyol: David; Solanelles, Esteban, Maxi, Samper; Torito, Genís, Albert, Alfredo; Lauren i Bochi.
Substitucions: Fernando per Alfredo, m. 41; Marc Roca per Torito, m. 61; Mula per Albert, m. 67.

Gols: 1-0: Kaptoum, m. 11 ; 1-1: Lauren, m. 26; 2-1: Mamadou, m. 37;3-1: Carlos Blanco, m. 53; 4-1: Kaptoum, m. 57; 4-2: Fernando, m. 59; 5-2 Toni, m. 69.

Incidències: Derbi d’infantils de la Divisió d’Honor disputat en el camp setè de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a Sant Joan Despí.