dimecres, 16 de desembre del 2009

EMPAT DEL INFANTIL "B"
DAVANT EL MANLLEU (3-3)

RCDE Infantil “B”: 3 – AEC Manlleu: 3

En un encontre amb alternatives en el joc i en el marcador, el RCDE Infantil “B” no va pogué superar a un Manlleu que no es va donar per vençut ni tan sols quan l’Espanyol va donar-li la volta en el marcador al 1-2 amb el que els osonencs, cobraren avantatge al començament del segon període. Al final, empat a tres, i el conjunt de Dani Fernández continua com a líder d’aquest grup segon de la Preferent Infantil.

El partit, començar molt bé pels interessos dels blanc-i-blaus, ja que ben aviat als vuit minuts, Richard d’un potent xut fa pujar el primer gol favorable als locals. L’Espanyol va gaudir de varies ocasions per ampliar l’avantatge però les va desaprofitar com una molt clara: “Polaco” en un u contra u amb el porter visitant després de rebre una excel·lent passada en profunditat, li queda curt el seu intent de vaselina per superar al porter.

Els visitants van pogué empatar amb una centrada des de la banda que un davanter pentinar i sortir l’esfèrica una mica creuada. Havia estat un avis del que succeiria dins de pocs minuts. A les acaballes del primer temps, de nou una pilota ben centrada, remat de cap i la pilota bombejada supera al meta perico per alt.

Però encara hi aniria més enllà el conjunt osonenc, quan al començament del segon temps, una centrada per la dreta es rematada de cap a la dreta de Jonathan. El Manlleu es col·locava per davant en el marcador davant un Espanyol que no trobava la manera de fer el seu joc.

Cinc minuts trigar l’Espanyol per empatar el matx i tornar-se a ficar en la lluita per fer-se amb els tres punts. Va ser al llançament d’un servei de cantonada, i en un embolic dins l’àrea quan de manera poc ortodoxa però eficient, Richard remata i després de varis rebots acaba la pilota entrant dins. Es possible que toqués també en Javi Navarro, quedant a expenses del que el col·legiat assenyalés respecte a l’autoria del gol.

L’Espanyol es va créixer amb l’empat i posar setge a la porteria quatribarrada per cercar el tercer gol que els hi donés avantatge en el marcador. Aquest arribar després d’una passada en profunditat de Roger Verdaguer a Pablo, que després de controlar, deixa una centrada perfecta a Richard que en la boca de gol només té que rematar a plaer al fons de la porteria per fer pujar el 3-2.

Amb aquest gol, l’Espanyol es relaxa, el Manlleu avança línies, i el conjunt espanyolista perd el control del partit. Els quatribarrrats s’apoderen del mig del camp i comencen a inquietar la porteria blanc-i-blava. Jonathan ha de intervenir enviant a còrner després d’una rematada dels visitants. El Manlleu no s’ho pensa dues vegades i xuta fins a tres ocasions per sobre la porteria perica, això sí, bastant desviats.

L’Espanyol podria haver sentenciat en un contracop a càrrec de Richard, que cedeix a Javi Navarro que veu desmarcat a Pablo, que tot i no controlar en primera instància, li afavoreix el rebot , però el seu xut potent, se’n va per sobre el travesser en una gran ocasió.

I el que son les coses, serà el Manlleu qui empataria a falta de deu minuts pel final, establint el que seria ja, resultat definitiu. Amb tot, l’Espanyol buscaria el gol del triomf despertant de la seva letargia, però l’infortuni serà el protagonista final de les seves accions d’atac. En una bona jugada de Pablo que cedeix en profunditat a Javi Navarro, aquest rematarà al cos del porter, i en la més clara de totes, un servei de falta executat a set minuts del final serà rematat de cap també per Javi Navarro i la pilota acabarà estavellant-se al travesser.

La darrera ocasió serà per Richard que es marxa de dos adversaris, arribant a línia de fons,centra, però ni Pablo ni Javi Navarro s’entenen i es destorben mútuament a l’hora de rematar.

Al final, empat a tres, dissabte al Mpal. de Mataró i després llista de convocats per participar al prestigiós torneig Internacional de Futbol 7 de Canal +. Fet que tampoc estava garantit del tot, ja que degut a les retallades pressupostaries del senyor Antonio Morales com a màxim responsable del futbol base, han estat aquestes a punt d’afectar també a la participació espanyolista en aquest esdeveniment.