dimecres, 24 de març del 2010

PREGUNTES IMPERTINENTS

Encetem una nova secció a Sentiment Perico. “Preguntes impertinents” porta per títol. Serà més que articles d’informació, o de comentar quelcom, preguntar-se en veu alta per aquells dubtes, anècdotes, excentricitats envers nostre club o l’entorn al nostre club i el futbol en general. Allò que molts pensem, però que mai ningú ens contestarà, mai ens donaran una resposta adequada... Per tant, la satisfacció tan sols de elevar la pregunta, de deixar-la a l’aire, - en aquest cas a la xarxa de xarxes- a manera de curiositat, de reclamació o de indignació segons els casos, i sempre amb sana ironia i amb estil punyent...

Aquesta setmana ens preguntem...

  • Va de bàsquet i d'estadístiques: Per que els senyors Jordi Robirosa i Nacho Solozabal durant la transmissió del darrer encontre entre Olesa-Espanyol i Argon Uni Girona pel Canal 33, de 93 vegades, 89 es van referir al conjunt local com “l’Olesa” en comptes d’utilitzar la denominació oficial “Olesa-Espanyol”?

    I compta, per que si algú dubta de tal afirmació, em vaig prendre la molèstia de veure l'encontre al tenir-lo gravat amb video, i comptar-les -llapis amb mà-. (4/47 en el primer temps i 0/46 en el segon temps...)

    La segona pregunta es clara i evident: Es referiran a altre clubs com el “Regal” o el “Sorli-Discau” en comptes de dir tot el nom sencer, o senzillament prescindiran de la part més supèrflua per anomenar allò que realment és la raó de la pròpia existència d’aquest ens públic, o sigui... el FCB?



  • A Ivan Pillud se’l va fitxar com a “sex-symbol” o com a jugador? (en aquell moment, a més, extra-comunitari)... Es més obscè mostrar les seves vergonyes en la xarxa d’internet, o mostrar en la cara pintures de l’altre vergonya que tots sabem? O en tot cas, la sanció depèn de si ets noi o noia ?(recordem cas Noemí)...


  • En cas que Walter Pandiani torni a l’Espanyol com apuntaven diversos mitjans entre ells el diari As, repescarem a Tamudo d’aquí a tres anys també, o el “maligno” * ja no formarà part dels jugadors als quals els hi hem d’oferir una segona estada, tipus “balneari”?

    * Nota: “l’alies” amb ironia i sense mala intenció, només per l’ animadversió tant gran que desperta en una bona part de la massa social, que té tot el dret -tot sigui dit- , de tenir-la a ell o a qualsevol jugador.


  • 50.000 euros de multa al Athletic Club - en comptes de sancions més adients pels greus incidents que van tenir lloc en el darrer encontre de la Copa UEFA, (bé, Europe League, ara) - deuran tenir quelcom a veure amb els càrrecs que el senyor Angel Maria Villar desenvolupa en les més altes instàncies de la UEFA i FIFA? Hi si hagués hagut sanció per exemple de dos encontres de tancament de l’estadi, hi hauria també amnistia com en altre cas que tots recordem?

  • Els nois paraguaians del RCD Espanyol (els cadets Pedro i Hernán) no han tornat des de les vacances nadalenques, per que segons fons fidedignes que ha pogut accedir Sentiment Perico, la seva situació legal era irregular i els “van tornar al seu país” les autoritats quan s’incorporaven de nou passat festes i es disposaven a agafar el pont aeri...Em pregunto: O potser tampoc hi ha hagut excessiu interès en solucionar el problema, doncs el senyor Morales potser pensa que si no tornen... son dos coberts menys en la Residència, -menys despeses en concepte d'àpats estalviats- ara que l’economia obliga a reducció total de despeses?

  • 3 comentaris:

    Anònim ha dit...

    Si a Kameni no el van fer fora per amenaçar un soci. Pq facin fora un jugador potser ha d'ensenyar la "cigala" a un soci despres d'haversela pintat de blaugrana

    Anònim ha dit...

    Si a Kameni no el van fer fora per amenaçar un soci. Pq facin fora un jugador potser ha d'ensenyar la "cigala" a un soci despres d'haversela pintat de blaugrana

    Sentimiento Perico ha dit...

    M´agrada aquesta nova secció Josep Maria.

    Salutaccions.




    S E N T I M E N T P E R I C O . C O M