divendres, 26 de març del 2010

TRIOMF 5-0 DEL
JUVENIL-CADET FEMENÍ

RCDE Juvenil-Cadet Fem: 5 - CE Europa: 0

Triomf del conjunt de Ricard Ribes en un encontre dominat des del primer moment per les espanyolistes que es van mostrar molt superiors al rival del barri de Gràcia.

Ja al minut vuit, l’Espanyol s’avançava en el marcador al aprofitar una pilota en profunditat, controlar Andrea dins l’àrea i a la mitja volta amb bons moviments, marca el primer gol espanyolista. Anteriorment ja el conjunt local havia tingut una ocasió en la que la rematada final va sortir massa creuada.

Un xut de la central espanyolista al quart d’hora des de fora l’àrea va obligar a la portera del conjunt europeista a realitzar una molt bona intervenció traient a còrner.
Però només dos minuts després el conjunt espanyolista va sentenciar el partit amb un segon gol, després d’una passada en profunditat a Andrea Cabrera i sense gaire angle en un pam de terreny fa el segon gol.

L’Espanyol al marge dels gols, va gaudir de clares ocasions com una rematada de cap d'Ester Erra, en un servei de cantonada blocat per la portera, o un remat de la Núria superant la sortida de la portera i mansament l’esfèrica es perd a un parell de pams del pal esquer.

El tercer gol, va ser una jugada per l’extrem de l’atac espanyolista en la que Ester centra al punt de penal i la rematada de Núria amb una bona volea aconsegueix un bonic gol al minut 35 de joc.

La única acció d’atac de les escapulades, va ser un llançament de falta que va blocar Sandra sense gaires problemes. La darrera acció de perill, un llançament d’Ester, que bloca la portera visitant.

En el segon temps, el ritme de joc va baixar, i tot i això encara vam pogué veure dos gols més de les espanyolistes i altres situacions de perill com un llançament des de fora de l’àrea que va acabar estavellant-se en el travesser de la porteria visitant o una doble ocasió en la que després de varis refusos i rematades dins l’àrea petita, la pilota no va voler entrar, o un xut que va passar fregant el pal.

En el darrers deu minuts, els dos darrers gols: el 4-0, un gran xut per tot l’escaire en el minut 72 a càrrec Esther i el darrer al 34’ una centrada i en mig d’un embolic, Núria marca el cinquè gol. Encara podria haver ampliat el compte amb un u contra u amb la portera visitant que es va dirimir amb un xut que va sortir ajustat al pal dret.

CLASSIFICACIÓ JUVENIL - CADET FEMENÍ, Grup 3r.