dissabte, 27 de març del 2010

RESULTAT INJUST EN L'AMISTÓS
DAVANT LES NORD-AMERICANES

Foto d'arxiu.
Brenda Pérez, un perill sempre per la banda dreta en el Femení B.




RCD ESPANYOL FEM. "B" : 1 - MISSOURI UNIVERSITY: 4

En un partit amb poques ocasions, les jugadores nord-americanes van saber materialitzar amb un gran percentatge les seves jugades. Les periques van començar atacant i van tenir tres oportunitats (una ocasió de Brenda que va xutar fora fregant el pal, Marta Yañez xutant a les mans de la portera o Carriba que va llençar per damunt del travesser).

Després que les ianquis van fallar la seva primera ocasió, a la següent jugada van marcar en jugada en la que es va cometre falta sobre la portera, afusellant al costat de la porteria. El 0-2, el van fer d’un cop de cap.

Les espanyolistes es van ficar al partit amb un gran gol de Alexia que va xutar des de fóra de l'àrea prop de la frontal, i el seu llançament va entrar ajustat al travesser i la portera no va poder fer res amb la seva estirada. Alexia posteriorment ho va tornar a intentar xutant i la pilota va acabar a a les mans de la portera.

La segona part va començar amb una ocasió claríssima de Carriba que xuta fora fregant el pal. Quan ho feia millor les blanc-i-blaves en un contraatac de les universitàries marquen L' 1-3 amb un xut des de fóra de l'àrea. L’1-4 el van fer batent per sota la portera en la seva sortida.

Alexia va obligar a lluir-se a la portera visitant. Una jugadora debutant del juvenil, Nacha, xuta i la portera nord-americana amb una gran estirada evita el gol.

RCD Espanyol: Van jugar en l'amistós: Mireia, Linda, Sara, Pereira, Vila, Elena, Brenda, Núria, Eli, Alba, Alexia, Mónica, Carriba, Marta, Carla, Juliana, Leticia, Natalia, i Nacha.


Crònica cedida per Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M