dijous, 20 de maig del 2010

COMIAT DEL CAMPIÓ, AMB DERROTA A SADRIÀ









RCDE Infantil B: 0 – CF Peralada: 1

Va sorprendre el Peralada que es jugava la segona posició a un Espanyol ja des de feia un parell d’encontres campió del grup segon de Preferent Infantil. En un encontre disputat dissabte passat en el camp tercer i sota la intermitent pluja i estones varies de clarianes i sol, la irregularitat del temps es va traslladar a la gespa on un Espanyol que ho va intentar jugant a ràfegues, va ser incapaç d’aprofitar-ne cap de les ocasions de gol que va disposar.

El Peralada es va avançar als primers minuts en una rematada creuada ala dreta; fins les hores l’Espanyol podia haver-ho fet també amb una clara ocasió de Polaco que va rematar excessivament creuat. Tant Dawid “Polaco” com Richard rematant molt forçat una centrada molt passada al segon pal, van gaudir d’ocasions per establir l’empat, però no hi hagué encert en els metres finals, tot i que també s’ha de dir clarament, l’equip no va jugar lo suficientment bé com per disposar d’un suficient nombre d’ocasions clares de gol.

Es més, el Peralada va tenir en un llançament directe de falta que va sortir per sobre el travesser i sobre tot en el tram final del partit amb un contracop amb rematada final avortada pel porter espanyolista, el segon gol del partit.
Aquesta derrota no ennegreix en absolut la bona temporada dels jugadors de Dani Fernández, davant un Peralada que ha estat la revelació de la categoria aconseguint finalment el subcampionat del grup segon.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M