dilluns, 17 de maig del 2010

EL CADET "B" CAMPIÓ DE LLIGA














RCD Espanyol Cadet “B”: 3 – UE Sant Andreu: 1

Campions !!!

El RCD Espanyol es a proclamar dissabte, campió del grup segon de Preferent Cadet, en vèncer 3-1 a la UE Sant Andreu. De fet, ja inclòs de començar l’encontre, l’equip de Daniel Poyatos ja s’havia alçat amb el títol ja que el seu màxim rival, la UE Lleida no havia passat de l’empat davant la Damm B.

Abans del gol, l’Espanyol va disposar de varies accions en les que podia haver inaugurat el marcador com una pilota dividida a la que arriba primer el meta quatribarrat que Jaffar, o una passada de Jaffar a la que Salinas s’entreté excessivament i no pot culminar.

Al quart d’hora, Javi Salinas inaugura el marcador després que una bona triangulació entre Robert i Rafa en profunditat acabés a peus del davanter espanyolista qui controla d’esquenes, es gira i remata ras al fons de la porteria.
Un xut d’Espinosa hagués pogut convertir-se en el segon però el porter visitant ho va evitar amb una bona intervenció.

El segon període s’inicia amb molts canvis, donant entrada el tècnic blanc-i-blau a tots els integrants de la banqueta. El primer remat local és a càrrec de Marc Gelmà després d’una jugada de contracop de Bochi.

Però serà el Sant Andreu qui sorprendrà aconseguint l’empat en un contracop amb remat a plaer del davanter visitant. Per si no fos poc, l’Espanyol es quedarà amb deu jugadors quan instants després Paul veu la cartolina vermella directa per una acció anti-esportiva en mig d’una picabaralla amb un jugador quatribarrat.

Es succeeixen minuts de domini visitant que tenen l’ocasió de posar-se per davant en el marcador en un contracop que salva Sergi Brassier llençant-se als peus del davanter abans que pogués rematar.

Els locals tornen a imposar el seu joc malgrat trobar-se amb inferioritat numèrica, i la primera jugada de perill la protagonitza Bochi penetrant i centrant, però molt atenta la cobertura del Sant Andreu talla a còrner.

L’Espanyol marcarà el segon gol després d’una llarga jugada d’atac en la que la pilota refusada en curt cau morta a la frontal i Gerard sense pensar-s’ho dues vegades, deixa anar un autèntic obús que es cola per l’escaire.
La recta final del partit va ser dominada per un Espanyol ja crescut després de tornar-se a col•locar per davant en el marcador, i tingué opció de fer el tercer en una pujada de Germán Collado que centra però Bochi s’entreté el temps just per que la defensa eviti el seu remat rebutjant l’esfèrica.

Gerard de nou, erigint-se en protagonista del matx, farà el tercer rematant ajustat al pal dret, d’una bona centrada per la dreta del lateral Adri que havia tornat a ingressar feia uns minuts al terreny de joc.

El Sant Andreu que abans ho havia intentat amb una rematada de cap que blocar Brassier, aconseguirà marcar, però l’acció ja havia estat prèviament invalidada per posició anti-reglamentària. Amb un xut de Rafa Espinosa que atura el meta visitant, s’acaba el matx i es deixa anar l’eufòria dels blanc-i-blaus que es proclamen campions de lliga del grup segon després de no pogué aconseguir-lo fa una setmana a Premià.




RCD Espanyol: José, Adri, Oscar, Rubén, Alex, Paul, Nico, Robert, Jaffar, Rafa Espinosa i Javi Salinas.
Després del descans, (41’) Poyatos introdueix set canvis: Sergi Brassier, Germán Collado, Maxi, Canti, Bochi, Marc Gelmà i Gerard substitueixen a José, Adri, Ruben, Nico, Rafa, Salinas i Jaffar. En el minut 58, Adri per Oscar i Rubén per Robert. En el minut 72, Rafa per Alex.

Gols: 1-0: Javi Salinas, m. 15; 1-1, m. 51; 2-1: Gerard, m.68; 3-1: Gerard, m.77.

Incidències:
Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Darrera jornada a Preferent Cadet, grup segon. Temps molt inestable tota la tarda, acabant imposant-se les clarianes als núvols i les precipitacions.

Cinquè títol de lliga del futbol base d’aquesta temporada, després que Infantil B, Aleví B, Benjamí A i Prebenjamí ho haguessin assolit anteriorment.





CELEBRACIÓ DEL TÍTOL












        Els campions:


        PORTERS
        JOSE Pereira Betancort
        Sergi BRASSIER Font
        ALBERT Herrera Jiménez



        DEFENSES
        ADRIán Hernández Montoro
        GERMÁN Collado Padilla
        ÓSCAR Hernández Genovés
        ALEX Twene
        RUBÉN Duarte Sánchez
        LUCAS Del Campo Montoliu
        SERGI COLL Montfulleda
        MAXImiliano Alejandro Rosales (incorporat infantil A)



        MIGCAMPISTES
        PAUL Quaye
        SERGIO González González
        HERNÁN Moisés Ibáñez Rivas (Baixa 2na. volta)
        NICOlau Viñas Ferre

        MITJES PUNTES
        ROBERt Ferrer Nieves
        FREDY Leonel Aureol Tchouameni
        MARC GELMÀ Castillo
        Jesús “CHUS” Quintana García (baixa 2na. volta)
        RAFAel Espinosa Torres
        Esteban Gabriel Rueda Capmany "BOCHI” (incorporat Infantil A)

        DAVANTERS
        JAFFAR Yeboah Ibrahim
        Diego Cantariño “CANTY” Abelleira
        Javier SALINAS Costa
        GERARD Llatjós Fontanals



        COS TÈCNIC
        Entrenador: Daniel Poyatos Algaba
        2n Entrenador: Sergio Torán Ruiz
        Delegat: David Aced Quilez
        ATS: Samuel Gallego Ruiz



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M