dilluns, 17 de maig del 2010

PEPÍN DEBUTA AMB GOLEJADA
ACONSEGUINT PRÀCTICAMENT EL BITLLET PELS QUARTS


Foto d'arxiu: A Almería, hat trick de Chuli.



UD. Almería: 0 - RCDE Juvenil "A": 4


Solucionen l’eliminatòria en mitja part

En el debut de Pepín Cabezas com a tècnic provisional fins a final de temporada, el Juvenil “A” espanyolista no va tenir cap tipus de problema per deixar resolta l’eliminatòria en el primer període amb un gol de Pau Senent i un hat trick de Chuli.

En el conjunt perico cal citar la presència com a conseqüència de les baixes, de diferents jugadors del Juvenil B com Carles Clerc o Marc Nierga i del Cadet A com José Manuel Ríos, o Luis Vioqué que han disputat els darrers minuts amb l’eliminatòria totalment decidida.

A la resta de partits:
Athletic: 3 – Real Rácing: 0, Real Betis:1 - Real Valladolid:0, Real Sociedad: 1 – Deportivo: 1, Valencia: 1 - FC Barcelona: 1, Las Palmas: 2 – Real Madrid:1, Tenerife: 2 – Atlético de Madrid:5, i Gimnàstic de Tarragona: 0 – UD Cornellà: 2.




Fitxa Tècnica:
UD Almería: Lopito, Ayala, Andrés, Heredia, Cruz, Juanmi, Moreno, Antonio, Espi, Cristóbal, i Salva.
Substitucions: David per Moreno, m. 59; Prados per Cristóbal, m. 73; Alberto per Antonio, m. 77; Muyor per Salva, m. 77.


RCD Espanyol: Edgar Badía, Pere, Albert, Blanchart, Mozo, Juli, Willy, Caballé, Chuli, Pau i Gabri
Substitucions: Carles Clerc per Willy, m. 35; Marc Nierga per Chuli, m. 75; Luis Vioqué per Gabri, m. 78; Ríos per Pere, m. 82.


Gols: 0-1: Pau, m.20; 0-2: Chuli, m.23; 0-3: Chuli, m.36; 0-4: Chuli, m.44.

Àrbitre: Manuel Jesús Méndez Caballero, del comitè territorial andalús. Cartolina groga al local Antonio.

Incidències: Partit corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei de Juvenils, disputat al municipal Juan Rojas d’Almería. Debut de Pepín Cabezas en aquesta fase de transició del Juvenil A espanyolista cara a la propera temporada.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M