L'INFANTIL "A" S'ACOMIADA
AMB TRIOMF DAVANT EL SANT GABRIEL (4-1)

RCD Espanyol Infantil “A”: 4 – CE Sant Gabriel: 1

Comiat amb victòria
El RCDE Infantil A va acomiadar-se en el darrer encontre de lliga a Sadrià, golejant 4-1 al Sant Gabriel, en un encontre totalment intranscendent ja que el títol està decidit i l’Espanyol es troba a deu punts del líder a falta d’una jornada.

L’Espanyol va dominar el partit de principi a fi i tot i que li va costar vint-i-tres minuts obrir el marcador va disposar d‘algunes jugades de perill com un xut d’Albert blocat per alt en dos temps pel meta del conjunt col•legial, o una jugada del propi Albert per banda en la que la centrada no pot ser ben rematada per Moha, que estavella el seu xut al peu d’un defensor.

El primer gol, obra de Mula, arribar al minut 23’ quan el davanter espanyolista va engaltar un xut des de la frontal en una pilota rebutjada per la cobertura i solta, colant-se per l’escaire dreta.

Aquest gol va donar ales als espanyolistes que van avisar amb una falta creuada de Samper, i posteriorment en el 27’ Mula va sentenciar pràcticament el partit amb un segon gol, aquest amb un perfecte llançament directe de falta que va superar a la tanca i al propi porter, resultant imparable.

Un servei de cantonada executat per Genís és rematat per Mula al primer pal, desviat. La primera arribada del Sant Gabriel, una pilota penjada per la dreta que es passeja sense rematador per l’àrea espanyolista.

El segon temps va iniciar-se amb canvis en el conjunt espanyolista. La primera ocasió va ser per Samper que va xutar al cos del porter en un u contra u que va cobrir bé el porter visitant. L’Espanyol va marcar el tercer gol als set minuts de la represa en culminar una jugada Fernando que acabava de sortir al terreny de joc en el segon període.

Un gran llançament de Fernando va comptar amb una bona intervenció del porter del Sant Gabriel que va rebutjar evitant el gol. L’Espanyol va comptar amb altres ocasions per ampliar els registres, com una centrada passada de Genís que Albert va rematar molt forçat bastant alt.

En els darrers minuts, el Sant Gabriel va retallar distàncies en el marcador amb un xut des de fora de l’àrea, i en el darrer sospir del matx, Lauren d’un xut ras des de la frontal va deixar establert el marcador final, coincidint amb el posterior xiulet final del col•legiat.

RCD Espanyol: David Pedro, Genís, Esteban, Samper, Lluis, Patrick, Lauren, Albert, Mula, Roca, i Moha.
Substitucions: Alfredo, Agustí, Fernando, per Lauren, Samper, i Moha, m. 36; Juba, i Torito, per Patrick i Esteban, m. 45; Lauren i Moha per Albert i Marc Roca, m. 55.

Gols: 1-0: Mula, m. 23; 2-0: Mula, m. 27: 3-0: Fernando, m. 42; 3-1, m. 64; 4-1: Lauren, m. 70.

Incidències: Darrer encontre de lliga a Sadrià del Infantil A corresponent a la “difunta” Divisió D’Honor Infantil. Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià.