dimarts, 11 de maig del 2010

PREGUNTES IMPERTINENTS (V)

  • El senyor Joan Collet, Conseller Delegat ens anuncia ja les grandesses que se’ns esperen per la propera temporada. Diu que no vol parlar massa, menys mal, oi?... Diu que la temporada ha estat tranquila (trasllat a Cornellà, mort d’en Jarque, començament amb dues derrotes, affaire Raul Tamudo, lesió crònica de IDLP, fitxatges horribles -Pillud, Roncaglia, Nakamura, Ben Sahar…-, Tamudo apartat de les convocatòries, salvació al penúltim encontre, robatoris arbitrals escandalosos, moguda al futbol base que millor no mencionar justament quant més jugadors estaven pujant al primer equip, etc., etc… ) Menys mal que ha estat tranquila… Em pregunto, si no haguès estat de “notable altu” que diria Dani, el darrer dia a Mallorca que se’ns hagués esperat?

  • Joan Collet també diu que la temporada que ve es “bastant optimista després del que he vist. Estic il·lusionat i a diferència d'altres ocasions, tinc ganes que comenci ja la pròxima temporada”... Llavors, em pregunto... Ens mentia quan altres campanyes ens anunciava les grans perspectives? En altres ocasions no en tenia ganes de que comencés la temporada? Les seves aspiracions i il·lusions van inversament proporcionals al nombre de remors que apareixen als mitjans de comunicació de jugadors que seran traspassats?
    I em pregunto finalment quan diu que no seran “malvenuts”... Abans, en altres temporades, ho eren malvenuts? I ho va acceptar sense dimitir o plantejar-ho en el consell, si tant clar ho té ara?


  • Em pregunto com estaríem dels nervis si els nostres jugadors haguessin escoltar i actuat en conseqüència amb el que va dir nostra afable president i “propietariu” el senyor Daniel Sánchez Llibre quan va deixar als mitjans de comunicació gelats dient “La diferencia con la temporada pasada es brutal, de 16 puntos. El año pasado estábamos a ocho puntos de la salvación y esta temporada estamos ocho puntos por encima. Haciendo una regla de tres, faltan 13 partidos y si despejamos la X, la salvación a día de hoy está en los 30 puntos, aunque los de abajo todavía pueden dar sorpresas”. (sport, 08/03/2010).
    Com en la empresa no faci millor els càlculs...


  • M’han explicat que el tècnic del Cadet A senyor Fran Navarro, mentre prohibia als nois (sobre tot als que son socis pericos i per tant tenien una localitat segura, que son minoria absoluta a l’equip i en general al futbol base perico) anar a l’Estadi a veure el passat derbi per que el partit acabava molt tard i a l’endemà havia partit, (i sota ”sanció” de no jugar el partit al dia següent) en canvi la temporada passada va decidir suspendre i no portar a terme l’entrenament habitual la tarda-vespre que es jugava la final de la Champions... Em pregunto si aquests paràmetres i aquesta forma d’actuar son cas aïllat, son producte de la casualitat sense anar més lluny, o responen als sentiments de molts tècnics que tenim dins l’entitat?

  • Em pregunto i sense voler generalitzar en absolut, per què en el nostre futbol base hi ha tants “papás” que demanen entrades al club per anar a l’Estadi, sota l’argument que a l’Olímpic hi havia invitacions per tothom, quan hi ha hagut temps de sobres per fer-se socis a tal efecte?

  • Em pregunto si saben tots aquells que es queixen ara que la Superlliga Femenina s’havia d’haver decidit en lliga regular i no en aquest invent esperpèntic, si van obrir la boca en els moments abans de la seva aprovació? Per que aquí ho vàrem denunciar públicament, (al igual que el nou pla de modificació del futbol base aprovat per la FCF), per que la majoria de les noies van signar en contra – van quedar unes ben poques, s’imaginen quines no van signar? –.... Però que van fer nostres llavors dirigents? El mateix que J. Laporta... per citar un exemple. Recolzar tot el que va decidir Villar, i Quereda. Justament el mateix que han fet a la FCF, Germán de la Cruz i Antonio Morales: Recolzar tot lo aprovat per Jordi Casals, Xavi Torres, i demés culers confessos allà ficats per nostre desgracia. Total, em pregunto per que? Si ja no ens poden perseguir més els àrbitres... De que ens val tal submissió?

  • Parlant de temes menys importants... Em pregunto si es propi d’un país avançat que el darrer tren a BCN que passi per l’estació de Cornellà en dissabte i havent-hi encontre de lliga del RCDE per més inri, ho faci a les 22:56 !!!. Tampoc no entenc, i em pregunto, per què si la majoria de trens de la tallada línia R4 (R4 Sud ara, després del tall al túnel de Meridiana) circulen en Civies o en 447 en doble, per que el darrer tren que arribava un quart d’hora, vint minuts, abans del començament del Espanyol – Osasuna, ho feia en simple, i amb la gent dins omplint els cotxes com vagons pel bestiar?

  • Tampoc entenc per que l’Ajuntament ha d’enemistar als bars de la zona de Cornellà pròxims a l’Estadi amb l’espanyolisme. Em pregunto si aviat acabarà sent un altre Montjuïc entre les multes, el tancament de bars, etc.? I en tot cas, no seria millor fer-li pagar a totes aquelles persones que no es comportin amb el civisme desitjat, fent una bona neteja d’elements que no respectin les més elementals i mínimes normes de convivència (borratxos, i/o ultres polítics que utilitzen nostre club per motius polítics i actuin fora d'aquestes mínimes normes ) i al mateix temps reforçar tots els serveis necessaris a la zona (papereres, posar lavabos -com a les platges- els dies de partit, etc.) per que ningú pugui al·legar res a les seves incíviques actuacions, i no mesures totalitàries impròpies d’una societat lliure? ...

  • 1 comentari:

    Anònim ha dit...

    Plas,plas,plas.
    8 preguntas cargadas de razones




    S E N T I M E N T P E R I C O . C O M