dilluns, 8 de novembre del 2010

CÒMODE TRIOMF DEL FEMENÍ "A"
DAVANT EL COLLERENSE (2-0)










RCD Espanyol Femení “A”: 2 – UD Collerense: 0



Amb el menor esforç...

El RCD Espanyol va vèncer per 2-0 al conjunt balear del Collerense en el partit corresponent a la vuitena jornada de la Superlliga Femenina disputat ahir a Sant Adrià del Besós. Les d’Oscar Aja van resoldre en poc més de 20 minuts l’encontre deixant-lo decidit amb els gols de Vero, i Erika. El primer obra de la gallega després d’una jugada de Willy per banda, i el segon gol obra d’Erika després d’una jugada de Vero Boquete amb rematada de la navarresa.

En el segon temps el marcador ja no es va moure, i en cap moment l’avantatge espanyolista va perillar davant un rival bastant inferior (malgrat empatar en l’encontre d’anada a tres gols).

La noticia positiva del partit (triomf al marge), la tornada de Marta Torrejón lluint el cinc a la seva samarreta ocupant de nou una de les dues posicions a l’eix defensiu. Va disputar el primer temps davant el Collerense reapareixent desprès d’una llarga lesió que li ha fet perdre la pretemporada i el que portàvem de competició.

El proper diumenge les espanyolistes s’enfrontaran al cuer de la classificació, el Nàstic de Tarragona, i intentaran aconseguir el sisè triomf consecutiu i deixar pràcticament enllestida la classificació per la segona fase en espera del derbi a Sadrià que pugui decidir la primera posició de grup tot i que això sigui només un fet anecdòtic i sense efectes reals a la competició.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Mariajo; Andrea Pereira, Marta Torrejón, Sandra Vilanova, Vanesa Gimbert; Meseguer, Sara Monforte; Sara Mérida, Willy, Vero; i Erika.
Substitucions: Alexia per Sara Mérida, m.46; Lara per Marta Torrejón, m. 46; Sónia Matías per Willy, m. 67; Ane per Andrea Pereira, m. 67.

UD Collerense: Andrea, Sus, Marga, Vidal, Laura, Ma. Antonia, Virginia, Rosita, Claudia, Tania, Anita.
Substitucions: Rafaela per Rosita, m. 70; Capó per Tania, m.80, Laurita per Laura, m.88.

Àrbitre: Jordi Liarte Pérez, comitè territorial català, delegació de Barcelona.
Gols: 1-0: Vero min. 18; 2-0: Erika, m.22

Incidències: Encontre corresponent a la novena jornada del grup B de la Superlliga Femenina, disputat al camp tercer de Sadrià, amb molt poc públic al coincidir amb l’encontre del filial espanyolista de Tercera Divisió davant el Palamós CF.


.SUPERLLIGA GRUP "B" PTS PJPG PE PP GFGC
1

F.C. BARCELONA

249801249
2

R.C.D. ESPANYOL

229711337
3

U.D. LEVANTE

1595042111
4

VALENCIA FÉMINAS C.F.

1595042116
5

CD SANT GABRIEL

1595041624
6

EUROMAT UE L'ESTARTIT

792161422
7

U.D. COLLERENSE

591261424
8

GIMNÀSTIC TARRAGONA

39108636







1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola espanyolistes/as:
RCD Espanyol 2 Collerense 0
Felicitats a les jugadores periques, perquè demostren
desde el 1 moment, que lluiten desde el principi x les
victòries resolvent desde el principi com avui amb 2
golassos de Vero i Erika i defensant
el resultat fins al final, on vam merèixer + gols.
Salutacions.Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M