dimarts, 9 de novembre del 2010

SISÈ TRIOMF DEL CADET "A" (4-1)

DAVID LÓPEZ SUBSTITUEIX A RAUL RODRÍGUEZ A LA CONVOCATÒRIA PEL PARTIT DE COPA DAVANT EL R.VALLADOLID, DEGUT A UNA GASTROENTERITIS.


RCD Espanyol Cadet “A”: 4 – UD Cornellà: 1



Superioritat blanc-i-blava, confirmada al segon temps


El RCD Espanyol Cadet “A” va guanyar amb claredat l’enfrontament davant un Cornellà que inclòs va neutralitzar l’avantatge espanyolista aconseguida i va plantar cara durant tot un primer temps en el que va pressionar molt fort als jugadors de Fran Navarro. El segon temps, els del Baix Llobregat van pagar molt car el seu esforç del primer període i els espanyolistes van imposar la seva millor qualitat tècnica decidint l’encontre amb dos darrers gols.

El Cornellà va sortir molt fort i va aproximar-se amb bastant de perill en les dues primeres accions del partit. L’Espanyol va replicar amb una arrancada de Jaffar en un contracop que Hernán va rematar ajustat al pal dret. Els blanc-i-verds van fer un pressió molt fort a tot el camp i arribaven amb perill a les immediacions de la porteria de Joel.

No obstant, l’Espanyol va ser qui va colpejar primer quan passat l’equador del primer temps, una llarga passada de Sergi Coll per Jaffar i davant la sortida del meta visitant, el davanter espanyolista el supera amb una vaselina que el darrer defensor del Cornellà amb un intent amb el cap de rebutjar evitant el gol, l’acaba introduint dins la seva pròpia porta. No podia fer res més per evitar el gol espanyolista, ja que la rematada del ghanès espanyolista era letal.

Però l’alegria espanyolista va durar molt poc: Als tres minuts del gol espanyolista, una centrada per l’esquerra de l’atac visitant acaba amb una rematada amb el cap dins l’àrea petita a boca de canó, i les taules s’estableixen de nou en el marcador.

Però l’Espanyol tornar a agafar l’esquena a la cobertura del Cornellà en altre acció similar al primer gol: En aquesta ocasió el llarg desplaçament pel dorsal 11 Salinas, qui controla i davant la sortida del porter, vaselina, i segon gol que puja al caseller espanyolista.

El Cornellà va gaudir d’una ocasió tornar a igualar el partit en el llançament d’un servei de falta que va rebutjar Joel en curt de punys, i amb el posterior embolic dins l’àrea, la cobertura espanyolista va aconseguir allunyar finalment l’esfèrica. Una falta llençada a l’altre àrea per Sergio, va acabar sortint fora.

El segon temps va canviar la decoració del partit totalment. L’Espanyol molt més sencer va moure amb més confiança i seguretat la pilota, i el Cornellà ja no es va mostrar igualment d’expeditiu i fort en la pressió, i va acabat sortint golejat de Sadrià.
Les ocasions dels locals es van anar succeint: Un xut de Salinas per sobre el travesser, o un xut dur de Rafa Espinosa que el porter va rebutjar com va pogué.

El tercer gol espanyolista va matar l’encontre definitivament. Jafar va culminar un contracop i la seva rematada creuada tot i tocar lleument en el jugador rival, acaba mansament entrant dins la porteria.

Abans del quart i definitiu gol, varis contracops mal executats (per excés d’individualisme com en un de Canti), una falta rematada de cap per l’argentí Maxi un pèl forçat que es va marxar alt, o una jugada en la que Rafa desprès de dos retalls, atura el porter del Cornellà el seu remat. També el conjunt del Baix Llobregat va pogué reduir distàncies en una jugada en la que Joel es va llençar als peus del davanter visitant anticipant-se i evitant la rematada.

El darrer gol va ser obra del central Sergio Coll en afusellar dins l’àrea una pilota morta que li va caure d'un refús. Aquesta és la sisena victòria consecutiva dels de Fran Navarro. Al Mpal. Gardeny, s’enfrontaran a la UE Lleida en la propera jornada, quan tot just l'equip de la Terra Ferma va perdre en la darrera jornada la seva condició d’equip invicte, al caure 5-3 davant la Damm.


RCD Espanyol: Joel Garzón, Joel Salort, Sergi Coll, Iago, Maxi, Sergio, Hernán, Rafa Espinosa, Jaffar, Robert i Salinas.
En el segon temps van sortir: Torito i Canti, m. 51’; Albert i Bochi, m. 63

Gols: 1-0: Jaffar, m. 23; 1-1: m. 26; 2-1: Salinas, m. 30; 3-1: Jaffar, m.48; 4-1: Sergi Coll, m. 72.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada de Divisió d’Honor Cadet, disputat dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià sota la feble il•luminació del camp tercer.




CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA

18

6

6

0

0

42

2

2

R.C.D ESPANYOL

18

7

6

0

1

27

7

3

C.F. DAMM

15

7

5

0

2

18

9

4

U.E. SANT ANDREU

13

7

4

1

2

10

12

5

U.E. LLEIDA

12

7

3

3

1

19

11

6U.D. CORNELLÀ117322107

7

C.E MERCANTIL

10

7

3

1

3

13

11

8

C. GIMNÀSTIC TARRAGONA

10

7

3

1

3

9

13

8

C.F. BADALONA

8

6

2

2

2

8

12

10

U.E. VILASSAR DE MAR

7

7

2

1

4

8

14

11

ESCOLA F. GIRONÈS-SABAT

7

7

2

1

4

9

16

12

U.D. At. GRAMANET

7

7

1

4

2

7

17

13

C.F. JUNIOR

5

7

1

2

4

6

21

14

U.F.B. JÀBAC i TERRASSA

4

7

0

4

3

6

13

15

F.C. GIRONA

3

7

0

3

4

4

17

16C.F. BLANCA SUBUR370341024




1 comentari:

Anònim ha dit...

Keep posting stuff like this i really like it




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M