dilluns, 8 de novembre del 2010

EN L'AFEGIT I DE PENAL
GUANYA REMUNTANT EL JUVENIL "B"









RCD Espanyol Juvenil “B”: 3 – CE Mollet CF : 2

En el darrer instant
El RCD Espanyol Juvenil “B” va guanyar in extremis un encontre que se li va posar coll amunt quan el conjunt vallesà li va donar la volta a l’avantatge inicial espanyolista. En l’afegit una pena màxima sobre Héctor suposar obrir el camí al triomf blanc-i-blau.

El conjunt de Dani Poyatos que havia vençut 2-4 a Girona davant el B gironí la jornada anterior, tenia una complicada papereta davant un sorprenent Mollet que tot i ascendir la seva condició d’equip de darrer any li atorgava un paper d’equip complicat a priori en la seva visita a Sadrià aquest dissabte. Els del Vallès Oriental, ocupaven el sisè lloc igualat a punts amb cinquè. L’Espanyol era i és, segon a la taula.

El primer tram del partit va estar dominat pels visitants sense això si, posar en cap tipus de problemes la porteria defensada per Pau.
Va ser al minut 15, quan un contracop espanyolista acaba amb la bola a peus de Pedro que s’escapoleix per la banda esquerra i en zona de tres quarts obre al centre per que Kilian tot sol controli i encarant al meta visitant, no perdona i posa en avantatge als de Poyatos. El ghanès Alex en una jugada individual es marxa de dos adversaris en carrera per banda esquerra però la seva passada de la mort no troba destinatari.

No li durar gaire l’alegria als locals: En el 25’ un gran gol dels visitants amb un bon xut que es va colar per la dreta de Pau, col•loca les taules en el marcador. L’Espanyol va gaudir d’ocasions per desnivellar la balança com en un servei de cantonada executat en curt per Ruiz a Rufo i aquest deixant assegut al darrer defensa enganxat a la calç de la línia de fons remata per sota les cames del porter i la pilota es passeja per tota la línia de gol sense rematador, rebutjant finalment un defensor. També Ruiz amb un bon xut ho intenta però el meta molletenc atura la rematada. Kilian serà protagonista de tres jugades d’atac, (la primera emportant-se lluitant al màxim la bola però la darrera passada no troba rematador). La segona d’elles amb una centrada xut que colpeja a la part superior del travesser. Altre, en les acaballes del primer temps, amb una volea creuada que atura el meta vallesà.

En el minut 44, Verdú substitueix a Luis Vioquè. La darrera ocasió del primer temps arriba quan salva en la línia de gol un defensor visitant, el remat de cap d'una falta.

El segon temps ja no pot començar pitjor pels espanyolistes. El Mollet dona la volta al marcador als tres de la represa, desprès d’una jugada en la que una falta malament llençada enrera, ocasiona la pressió dels visitants i una pèrdua de pilota que acaba amb una errada col•lectiva defensiva del quadre espanyolista. La passada de la mort per la lateral esquerra de l’àrea de càstig, i el posterior remat a boca de canó dins l’àrea resulta letal i dona avantatge als molletencs.

Nou minuts li costaren al conjunt perico per tornar a igualar el marcador, quan una assistència de Rufo en profunditat per Pedro, i aquest progressant per la lateral dreta de l’àrea de càstig, llença un potent i col•locat tret que s’allotja a l’escaire de la porteria molletenca.

Una preciosa jugada de Rufo (amb retall al defensor dins l’àrea) acaba amb rematada a l’exterior de la xarxa de la porteria. Javi que havia sortit feia uns instants, peca d’excés d’individualisme després de dos retalls dins l’àrea i s’entreté una eternitat perdent l’ocasió de passar l’esfèrica.

L’Espanyol domina intensament la recta final del partit en busca del gol del triomf, mentre que el Mollet es tanca amb molt d’ordre i criteri defensant el resultat positiu. Una centrada de Javi serà rematada en planxa per Pedro, però la bola massa centrada serà aturada pel porter visitant.

Els minuts passen i el gol salvador no arriba; Adri que feia poc havia sortit rematarà de cap alt per sobre la porteria una falta penjada a l’àrea visitant.

En altre falta, passant ja més de dos minuts dels noranta, la pilota passada cau a Héctor i en el moment d’intentar controlar, el central i capità blanc-i-blau es escombrat pel central molletenc que entra clarament a destemps i amb impetu, no dubtant ni un moment el col•legiat en assenyalar la pena màxima. Aquesta l’executa Rufo, amb solvència, per l’esquerra del meta visitant.

El Mollet centra de mig camp, als pocs segons una cartolina per un jugador visitant (protestant) que és la segona i abandona el terreny de joc. L’àrbitre indica la fi del partit cosa que encara cau pitjor als molletencs que no tenen temps per reaccionar, i les protestes sovintegen de manera més clara acabant amb final polèmic l’encontre. Altre expulsió, alguna targeta, poc més, i sense incidències dignes de ser ressenyades en els instants post-partit.




RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Héctor, Ruben Duarte, Alex, Nico, Pedro, Adrián Ruiz, Rubén “Rufo”, Luis Vioquè, i Kilian.
Substitucions: Verdú per Luis, m. 44; Javi per Kilian, m. 64; Pablo per Nico i Adri per Albarrán, m. 85.

Àrbitre: Joan Fábregas Capellas, de la delegació de Sabadell.



Gols: 1-0: Kilian, m. 15; 1-1, m. 24; 1-2; m. 48; 2-2: Pedro, m. 57; 3-2 Rufo (pen.), m. 92.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la jornada de Lliga Nacional Juvenil, grup setè, disputat en una tarda assolellada amb temperatura bastant càlida per l’època en que ens trobem.



CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL Grup 7è.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA "B"

25

9

8

1

0

19

1

2

R.C.D. ESPANYOL "B"

22

10

7

1

2

24

16

3C.F. REUS DEPORTIU17105232010

4

C.F. GAVÀ

16

10

4

4

2

15

9

5

C.F. CAN VIDALET

16

10

5

1

4

11

9

6

C.E. EUROPA

14

9

4

2

3

19

14

7

U.D. CORNELLÀ "B"

14

10

3

5

2

17

13

8

C.F. MOLLET U.E.

14

10

4

2

4

13

12

9A.E. PRAT141035298

10

GIRONA F.C. "B"

14

10

4

2

4

16

17

11

U.D. At. GRAMANET "B"

13

10

4

1

5

16

17

12

FUND.P. ESP. MATARÓ

11

10

2

5

3

13

16

13

U.E. CASTELLDEFELS

11

10

3

2

5

16

22

14

U.E. SANT ANDREU

11

10

3

2

5

8

15

15

C.F. DAMM "B"

10

10

2

4

4

12

18

16

C.E. L'HOSPITALET "B"

8

9

2

2

5

13

19

17

C.E. MERCANTIL

8

9

2

2

5

11

18

18

TERRASSA F.C.

3

10

0

3

7

7

25





4 comentaris:

Mollet Mollet ha dit...

Hola. Sóc seguidor del Mollet i he anat a parar a aquesta pàgina. Sé que és una pàgina dedicada als equips de l'Espanyol però només per respecta als altres equips catalans que ens enfrontem a vosaltres, no estaria de més que també posessiu l'alineació del rival i els autors dels gols. Crec que no demano gaire, no trobeu? O és que costa molt fer-ho?

Josep Maria ha dit...

Hola. En primer lloc té vostè tota la raó. Però si no figura l'alineació de l'altre equip és única i exclusivament per que no disposo d'aquestes dades.
Si algú les sap, hi ha un correu electrònic a l'esquerra de la pàgina i si m'ho fa saber, seria per a mi un plaer donar TOTA LA INFORMACIÓ.
Com soc una persona totalment amateur en aquest tema, i després d'un partit comença altre, i altre, i altre, jo no puc perdre mitja hora de temps per anar darrere d'un delegat o tècnic del equip rival cercant un tipus d'informació que molt probablement ni me l'oferiran.
Es més, prou feines per pogué saber la del meu equip, sobre tot per l'ajut que un acostuma a rebre.
Per tant, no s'ho agafi com una falta de respecte envers el Mollet o qualsevol club, si no com una falta de temps per recalar la informació necessària per pogué donar la fitxa tècnica complerta en encontres que son de categories inferiors.
I sense voler entrar en cap tipus de polèmica de la que no en tinc cap necessitat, si que li diria, que si al web oficial del Mollet es donessin les alineacions (al menys la del Mollet), ja tindríem la meitat de la feina feta. Si en la del seu propi club no es dona, imagini’s la feina per una persona que ni coneix ni està al dia de la plantilla d’un equip, que no oblidem és Juvenil de Lliga Nacional.
Sense més, rebi una salutació.

http://www.cfmolletue.com/index.php?option=com_content&view=article&id=304:el-juvenil-a-del-cf-mollet-ue-li-planta-cara-a-lespanyol-tot-i-no-aconseguir-la-victoria-3-2&catid=59:noticies-temp-2010-2011&Itemid=80

Josep Maria ha dit...

I si si fitxa, veurà com per exemple en el cas del partit de Tercera davant el Palamós es dona complertes les dues alineacions. Però, es clar, allà hi havia una pissarra penjada amb les alineacions d'ambdós conjunts, cosa que en el partit de lliga Nacional Juvenil, no succeia (ni amb el Mollet ni amb cap altre conjunt).
Salutacions.

Anònim ha dit...

Ni cas, Josep M. Si vol, que faci ell mateix un blog "molletenc" (ja que el CF Mollet passa dels seus equips) i podrà ficar totes lea alineacions del seus equips amb nom i cognoms. No?
E.P.B.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M