dimarts, 2 de novembre del 2010

L'INFANTIL "A" GUANYA I CONVENÇ (5-0)












RCD Espanyol Infantil “A: 5 – Unificació Bellvitge: 0

Va costar inaugurar el marcador tot i les ocasions


L’Infantil “A” espanyolista va realitzar un bon encontre en el que va ser molt superior a la Unificació Bellvitge a la que va derrotar per 5-0, però li costar avançar-se en el marcador ja que fins el segon quart i des del punt de penal no va obrir la llauna el conjunt de Dani Fernández. Amb tot, l’Espanyol va mostrar-se molt superior i compta els seus partits per victòries donant una bona imatge.

En el primer quart no hi va haver-hi gols; l’Espanyol ho va intentar i va disposar de dues ocasions: Una de Sergi Santiesteban que va rebre una molt bona passada de Joan Ezomo a l’espai, però l’exterior dret perico va xutar un pèl massa alt, colpejant l’esfèrica a la part superior del travesser. La segona ocasió va ser per Javi Navarro que va rematar també per sobre la porteria del conjunt de l’Hospitalet.

En el segon quart tot va canviar. Dani Fernández donar entrada a Oscar Melendo. La màgia futbolística d’aquest menut migcentre va aflorar al terreny de joc ben aviat. Una jugada personal seva entrant per la lateral dreta de l’atac perico, supera a dos adversaris que li treien un pam d’alçada, i trepitjant àrea, el defensor visitant impotent, el derriba clarament. El col•legiat no dubta i assenyala la pena màxima que se n’encarrega Aaron de transformar fent pujar el primer gol del partit.

En la següent jugada només centrar i recuperar la bola, Ezomo va estar a punt de fer el segon, però la seva rematada va sortir fora en una bona jugada.

L’Espanyol marcaria el segon, al minut cinc del segon quart, quan en una llarga jugada d’atac Joan remata al pal esquer de la porteria visitant, el refús li cau a Javi Navarro que segueix la jugada, centra i ara si, Joan Ezomo, marca el segon gol espanyolista, que ja mereixia en primera instància interposant-se i evitant-lo el pal.

En el segon període (tercer quart), el tècnic espanyolista dona entrada a la resta de jugadors de la banqueta perica. L’Espanyol no va baixar en absolut el nivell ofensiu i es va llençar a l’atac per tal d’incrementar el marcador.

Adrián va rematar massa creuat després d’una interessant paret amb Cano. El central Alex va rematar de cap un servei de cantonada traient sota pals un defensor de la Unificació, i en la darrera acció perica d’aquest tercer quart, Cano va cedir a Adri, qui tot sol dubta en primera instància, vol driblar al porter, però cau a terra en l’intent i desaprofita l’ocasió.

En el darrer quart del partit (son fraccions de 18 minuts cadascun), els locals aconseguirien tres gols més fruït dels seu major domini i bon joc. Adrià va rematar fora creuat després d’un detall tècnic preciós de Melendo que va meravellar al poc públic assistent al partit. Altre obertura de Melendo a Cano, i el ex barcelonista xuta ras ajustat al pal, però el meta treu una bona mà enviant a còrner.

L’atac i gol dels espanyolistes es va intensificar encara més en els darrers minuts davant una Unificació totalment desbordada. Joan va tenir el tercer en les seves botes però en dues ocasions en la mateixa jugada no va saber culminar dins l’àrea petita en una embolicada acció amb varis refusos.

Hat trick de Cano

Qui no va perdonar va ser Cano, després d’una bona centrada de Sergi, li cau la bola morta d’un refús i engalta un potent i col•locant xut afusellant al meta visitant. Dos minuts desprès, l’Espanyol fa el quart, al rebre Cano en profunditat, regatejar al porter, i tot i que un defensor intenta rebutjar quan la bola traspassava la línia de gol, aquesta acaba introduint-se dins sense remissió.

Abans del cinquè, una acció individual de Sergi, que es marxa de tres rivals i xuta ajustat al pal, no sent aquesta la millor opció i havent companys desmarcats. A dos minuts del final, Cano aconsegueix el seu hat-trick particular (el segon aquesta temporada amb el seu nou equip), al aprofitar una gran jugada d’Adrian, marcar a plaer en la boca de gol, i establint el resultat de 5-0 a definitiu.


RCD Espanyol: Pol, Arnau, Alex, Aaron, Anthony, Marc, Sergi, Manchón, Joan, Javi Navarro, i Joel.
En el segon quart, Oscar Melendo i posteriorment al descans, Ayoub (ps), Ferrán, Alexandre, Adrían Rivas, Cano, i Carles Valls.

Gols: 1-0: Aaron (pen.), m. 20: 2-0: Joan, m. 23; 3-0: Carlos Cano, m. 66; 4-0: Carlos Cano, m. 68; 5-0: Carlos Cano, m. 72.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la sisena jornada del grup segon de Primera Divisió d’Infantils. Tarda meteorològicament molt variable, amb estones de sol, cel ennuvolat, minsa pluja, i temperatura suau.




Dissabte, lliga, i diumenge amistós...





Després de vèncer en partit de lliga a la Unificació Bellvitge 5-0, diumenge al matí, el RCDE Infantil “A” va jugar un curiós amistós davant l’Escola de Futbol Brasileño de Rusia al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Els espanyolistes van guanyar 6-1 al conjunt rus.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M