dilluns, 1 de novembre del 2010

RESULTAT CURT PER UN JUVENIL MOLT SUPERIOR (2-0)
















RCD Espanyol Juvenil “A”: 2 – CD San Francisco: 0


Amplien l’avantatge respecte al Barcelona

L’equip del “Cholito” Martín Posse va guanyar ahir diumenge a la Ciutat Esportiva al CD San Francisco per 2-0 i va aprofitar l’empat del FC Barcelona a la Feixa Llarga davant l’Hospitalet per ampliar a quatre punts l’avantatge davant el conjunt blaugrana que és tercer. Tres punts separen els espanyolistes del segon classificat, la Damm.

El CD San Francisco ha gaudit d’una bona oportunitat en els primers compassos del partit amb una centrada de Roberto que ha rematat de cap Sebas, fora. Però ha estat l’Espanyol qui ha tingut el domini absolut del joc, i les ocasions no han parat de succeir-se.

L’Espanyol combinava jugant des de darrera, i amb Pau en de migcentre obrint el joc a banda esquerra on Carles Clerc ha pujat la banda en moltes ocasions. Pirulo, ha estat qui ha gaudit de les primeres oportunitats clares de gol: Una centrada que per molt poc no arriba, i posteriorment un xut que s’ha marxat fora no massa allunyat del pal esquer.
Els blanc-i-blaus arribaven bé davant, però no acabaven de trencar el sistema defensiu dels balears.

Clerc ha protagonitzat una molt bona jugada controlant amb el cap i superant posteriorment dos adversaris, però la seva centrada ha acabat a còrner, sortint al tall un defensor visitant. Els balears no van saber aprofitar-se d’una indecisió en la passada d’Edgar a Arroyo, i finalment el jugador visitant va xutar fluix a les mans del porter espanyolista.

Al minut 21, una llarga acció d’atac acaba amb una passada de Pau a banda per que un desmarcat Albert Miravent li posi en safata de plata la bola a Eric que no perdona i anota el primer gol del partit.

Només sis minuts després, els de Posse sentencien el matx aconseguint un segon i definitiu gol, després que una centrada des de banda dreta de Bonilla (ahir l’aragonès va jugar de lateral, mentre que Arroyo tancava l’eix amb Blanchart) es rematada de cap per Miravent al fons de la porteria mallorquina.

Fortuna va tenir el San Francisco de no encaixar el tercer quan després que Pirulo es marxés de tres rivals va passar a Gabri que va rematar a boca de canó, al travesser. El mateix Gabri no va pogué rematar en el segon pal un llançament passat de cantonada executat per Miravent. L’Espanyol posava setge, mentre que el San Francisco es defenia com bonament podia, malgrat haver realitzat el primer canvi el seu tècnic. Un xut des de trenta metres de Gil, acaba a còrner al minut 37, per la bona intervenció de Dustin. També Pau va pogué marcar, però la seva dura rematada des de la frontal va estavellar-se en les cames d’un defensor taponant el remat del espanyolista, després d’una dolenta sortida de punys del porter local.

En el segon temps, a l’Espanyol li va far encert cara a porta i va donar la impressió que en certes fases aixecava clarament el peu de l’accelerador davant la gran superioritat envers els balears.

Les ocasions es succeïen: Eric va pentinar enrera una centrada de Pirulo buscant un company quan l’opció aquesta vegada era el remat. En un servei de falta, el meta Dustin erra, però salva Ortega anticipant-se al davanter centre. En altre jugada, Miravent col·loca un precís centre però Blanchart incorporat a l’atac, remata de cap alt.

En aquest segon temps, l’Espanyol no aprofita tant com en el primer període la pujada per banda de Clerc, i serà més Miravent qui ho intenti protagonitzant diverses centrades. Una d’elles –després de superar dos adversaris – acaba molt tancada a les mans del porter, altre per centímetres no arriba Pirulo al remat tot i llençar-se en plantxa, i en la més clara ocasió protagonitzada per Gabi i Pirulo, l’Espanyol no acaba definint dins l’àrea i en comptes de xutar la passada per Gil es massa llarga...

Oportunitat per Orellana, -fitxatge procedent del Villarreal- que tampoc en aquesta ocasió va mostrar gaire més com a davanter centre. L’Espanyol dona una petita treva, i en una indecisió en la medul·lar, el jugador Bernat es marxa en ràpid contracop, es planta davant Edgar Badía qui salva el gol enviant a còrner (69’).

Precisament Orellana erraria una molt clara ocasió després que Gil li enviés en profunditat una bola d’or. Uns minuts després el jugador canari procedent del Villarreal si faria una molt bona jugada però d’extrem superant al seu marcador en un pam de terreny enganxat a la calç de la línia de fons i li enviaria la passada de la mort a Eric, que no aprofitaria al fer-se un petit embolic a l’hora de xutar. La darrera acció de perill, una centrada xut de Salas Orellana que se la menja el porter, li passa la bola per sota les cames, i la bola creuada es passeja per la porteria mentre que Paul que feia poc havia sortit al terreny de joc es llença al remat en la zona del segon pal, però un defensor tapona la rematada del ghanès.

Amb aquest nou triomf (el vuitè consecutiu), els blanc-i-blaus lideren la classificació i augmenten la diferència amb el principal favorit, el FC Barcelona, a quatre punts.




Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Edgar Badía, Bonilla, Arroyo, Carles Clerc, Blanchart, Pau, Albert, Gil, Gabi, Pirulo, i Eric.
Substitucions: Orellana per Pirulo, m. 63; Ríos per Bonilla, m. 73; Paul Quaye i Gerard per Gil i Eric, m. 82.

CD San Francisco: Dustin, Cano, Campins, Alvaro, Vernon, Alberto, Ortega, Roberto, Bernat, Chesco, i Sebas.
Substitucions: Xisco per Cano, m. 28;Miguel per Sebas, m. 66; Ñoño per Bernat, m. 73; Iñaki per Roberto, m. 85.

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique, comitè territorial català, delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Eric, m. 21; 2-0: Miravent, m. 27.

Incidències: Novena jornada del campionat de lliga de Divisió d’Honor Juvenil. Camp 1er. de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Matí de temps molt variable, amb clarianes i sol, a mida que avançava el partit.





CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, Grup 3r.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL

25

9

8

1

0

25

6

2

C.F. DAMM

22

9

7

1

1

21

9

3

F.C. BARCELONA

21

9

6

3

0

26

9

4

R.C.D. MALLORCA

17

9

5

2

2

18

10

5

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA

17

9

5

2

2

12

9

6

U.E. LLEIDA

16

9

4

4

1

14

8

7

GIRONA F.C.

15

9

5

0

4

14

13

8

U.D. CORNELLÀ

14

9

4

2

3

22

14

9

C.D. SAN FRANCISCO

9

9

2

3

4

9

12

10

JUVENTUD SALLISTA

9

9

1

6

2

9

13

11

C.F. BADALONA

8

9

1

5

3

12

16

12

A.E.C. MANLLEU

6

9

1

3

5

11

24

13

U.D. POBLENSE

5

9

1

2

6

13

21

14

S.D. HUESCA

5

9

1

2

6

8

24

15

U.D. At. GRAMANET

4

9

1

1

7

13

23

16

C.E. L'HOSPITALET

3

9

0

3

6

5

21



2 comentaris:

Emilio ha dit...

Menos mal que siempre nos quedará el Juvenil

Josep Maria ha dit...

Hola Emilio. Efectivamente. El juvenil que está imparable y el femenino que parece empieza ya a carburar.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M