dimarts, 2 de novembre del 2010

TREBALLAT TRIOMF DEL
CADET "B" DAVANT LA F. MATARÓ "A" (3-1)












RCD Espanyol Cadet “B”: 3 – Fundació P. Esp. Mataró “A”: 1

Quart triomf del cadet “B” després de quatre jornades de lliga al grup quart de Preferent Cadet (amb l’anècdota de tres tècnics). Dissabte al vespre els de Juanma Pons van doblegar a un Mataró que venia instal•lat en la part alt alta de la classificació, un equip de segon any. L’encontre es va disputar dissabte en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià en una tarda vespre amb temperatura bastant fresca, i va necessitar de la il•luminació artificial al ser ja nit a Sant Adrià del Besós.

En el primer temps el partit va ser molt igualat; Una ocasió per Lauren que remata fora, i la rèplica del Mataró amb un perillós xut creuat. La millor oportunitat pels espanyolistes en aquest primer període va ser un ràpid contracop a càrrec de Lauren i Ivan és a punt de marcar però la seva rematada de cap es marxa fora. També el Mataró va gaudir d’una bona ocasió i també l’esfèrica es va marxar fora. La darrera ocasió espanyolista, una centrada de Nacho que es passeja l’esfèrica sense rematador.

El segon temps va variar totalment del primer. Amb tot l’Espanyol no va començar gaire fi ja que sortir bastant a remolc dels del Maresme que es van fer els amos i senyors del mig del camp en els primers deu minuts de joc. Així, van disposar d’una molt bona ocasió al primer minut de la represa amb aturada de David Pedro salvant el gol.

L’Espanyol dona senyals de vida en atac quan Albert envia un autèntic obús des de fora de l’àrea al travesser de la porteria mataronina. Minuts després, seria Nacho qui de gran xut perforaria la porteria visitant després de rebre del canari Alfredo, i col•locaria l’equip de Juanma Pons en avantatge en el marcador.

Ivan va pogué marcar en altre rematada de cap després d’una bona centrada. La Fundació va pogué empatar en una acció en la que va salvar un defensor espanyolista la integritat de la porta blanc-i-blava.

L’Espanyol va fer el segon mitjançant Ivan que va superar al porter mataroní d’un bon tret. La sentència va arribar quan en un llançament de cantonada des de la dreta hi hagué una sèrie de refusos i Samuel marca afusellant al porter.
La Fundació marcaria el seu anecdòtic i merescut gol en els darrers instants de partit.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M