L'ALEVÍ "A" REMUNTA,
I ACABA GOLEJANT SENSE PIETAT (10-2)

RCD Espanyol Aleví “A”: 11 – Fund. P.Esp. Mataró: 2 (7-2)

Segueix la ratxa...

L’Aleví “A” espanyolista ha remuntat amb la suficiència i solvència que el marcador indica, l’avantatge que en els darrers moments del primer quart els del Maresme han adquirit, i han sumat tres nous punts que allarguen la ratxa de jornades invictes ja no sols d’aquesta temporada, sinó de les anteriors.

Per que el Mataró ha sortit amb força i s’ha sentit capaç de donar la sorpresa. De fet, la primera gran ocasió, als cinc minuts de joc, el dorsal 21 que a la mitja volta engalta un remat que Alex Vega treu enviant a còrner en una molt bona intervenció. L’Espanyol dominava però sense arribar amb claredat (un centre xut molt tancat d’Arnau ha estat blocat pel porter), i era els visitants qui més perill duen en les contres.

Així, al darrer minut del primer quart, la Fundació Mataró s’ha posat per davant al aconseguir un gran gol en un llançament des de fora de l’àrea que s’ha colat per l’escaire sense que Alex Vega hagi pogut evitar el gol.

Semblava un cop dur encaixar un gol en el darrer instant, però poc li ha durat l’alegria als del Maresme. Fode, que no ha jugat el primer quart, surt en el segon, i als dos minuts (17’) empata el partit amb un xut creuat. A l’Espanyol li havien anat bé els canvis i arribava amb més perill. Ja anteriorment al gol, Pol va xutar per sobre el travesser, en una acció amb molt de perill.

Fode, a la següent jugada després del gol, rep en profunditat, retalla la sortida del porter i remata traient l’esfèrica sota pals un defensor. Però el Mataró no es rendeix, i un jugador dels visitants al 22’, estavella un llançament dur, potent, al travesser de la porteria espanyolista.

Però serà l’Espanyol qui un minut després perforarà la porteria rival mitjançant Fode que recull una bola, mitja volta, i dins..., malgrat l’intent del porter per evitar el gol. Els blanc-i-blaus li havien donat la volta al marcador en un tres i no res. Gaudiria d’ocasions l’equip de Miguel Ángel Samprón (jugada de Joel que obre a Fode i aquest de xut ras creuat se li marxa l’esfèrica a menys d’un parell de pams del pal esquer, o una rematada de Dani per sobre), per fer el tercer fins que seria Pol, qui recollint una centrada des de l’esquerra, remata al fons de la porteria de la Fundació.

En la recta final del primer període, l’Espanyol trenca el partit amb tres gols més: Guillem aprofita una passada de la mort de Fode per augmentar a quatre la diferència, un penal a Guillem es transformat per Pol enganyant al meta per la seva esquerra, i Fode estableix la mitja dotzena en el darrer minut al recuperar una pilota en zona de tres quarts.

En el començament del segon temps, dos gols a càrrec de Guillem. El primer en rematxar una jugada que no va cloure satisfactòriament Llinares, i el segon al rematar en la boca de gol a plaer una centrada.

Encara ha pogut fer més gols l’Espanyol mitjançant un llançament de Marc Llinares, o al fallar Bernils una pena màxima assenyalada sobre Fode, o en una mitja volta de Pol que es marxa fora per molt poc.

En el darrer quart, Sergi tot sol és a punt de fer el novè amb una rematada creuada que es passeja per la línia de gol. Arnau farà pujar al marcador el novè aprofitant que li roba la cartera al defensor rival i amb poc angle remata a boca de canó amb xut ras i creuat.

Els dos darrers gols porten la signatura de Joel (en rebre una assistència en profunditat de Josep), i d’Arnau d’un potent xut des de fora de l’àrea. En mig d’ambdues dianes, la Fundació farà el seu segon gol al transformar un penal el dorsal 8, amb llançament ajustat al pal dret.

RCD Espanyol: Alex Vega, Dani, Albert, Llinares, Sergi, Josep i Arnau.
En el segon quart, Joel per Josep , Pol per Llinares, Fode per Arnau, Guillem per Sergi. En el tercer quart surt Adriá (ps), Jairo, i Marc Bernils.

Gols: 0-1; m.15; 1-1: Fode, m. 17; 2-1: Fode, m. 23; 3-1: Pol, m. 27; 4-1: Guillem, m. 28; 5-1: Pol (pen.), m. 30; 6-1: Fode; 7-1: Guillem, m. 32; 8-1: Guillem, m. 33; 9-1: Arnau, m. 48; 10-1: Joel, m. 50; 10-2, m. 59; 11-2: Arnau, m. 61.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit de futbol-7 corresponent a la sisena jornada del grup segon de Primera Divisió d’Alevins. Tarda amb temps variable, temperatura agradable.