dilluns, 14 de febrer del 2011

EL FEMENÍ GUANYA A SARAGOSSA
I JUNT AMB EL RAYO, ENCAPÇALA LA CLASSIFICACIÓ.

Foto d'arxiu. Lara, va obrir el marcador...


Prainsa Zaragoza: 1 – RCD Espanyol Femení “A”: 2


Primer triomf a domicili en la segona fase

El conjunt espanyolista va obtenir ahir el primer triomf a domicili en aquesta segona fase de la Superlliga femenina després de dos empats davant el Sant Gabriel i l’Atlético de Madrid i de caure estrepitosament golejat a Vallecas davant el Rayo Vallecano. A més, la jornada li va sortir prou bé a les noies espanyolistes ja que el fins les hores líder, l’Athletic Club, va perdre a Sant Joan Despí 2-1, fet que encadenat amb el triomf espanyolista, fa que les de Oscar Aja estiguin al capdavant de la classificació igualadaes amb les madrilenyes del Rayo amb els mateixos punts ambdós conjunts.

No era fàcil l’encontre a Saragossa davant un Prainsa que venia d’encadenar tres encontres sumant (victòria davant el Rayo i empats a la Gamper i al Ruiz Casado davant el Sant Gabriel) i que havia recuperat el pols a la competició després d’un dolent començament d’aquesta segona fase.

Aja va tornar a sorprendre i aquest cop la sacrificada va ser Erika Vázquez (que en els darrers encontres no ha estat gaire afortunada tot sigui dit), i va optar per un equip més defensiu a priori amb només Vero i Willy com jugadores de clar signe ofensiu.

L’Espanyol es va avançar mitjançant la central Lara (que tornava a l’onze inicial) al aprofitar una falta llençada per Vero, en la que un embolic a l’àrea amb varis refusos, va acabar aconseguint batre a la portuguesa Jalmina.

En un primer temps de joc en llarg i poques ocasions, quan semblava que s’anaven a marxar als vestidors amb la mínima avantatge espanyolista, va arribar al darrer minut un contracop conduït per Vero Boquete, l'assistència per Willy, i aquesta supera amb una bona definició la sortida de Jalmira, fent el 0-2.

Als deu minuts de la represa, el Prainsa va retallar diferències mitjançant una bona acció de Marieta que va assistir a la portuguesa Edite Fernandes qui va superar a Mariajo.

Jalmira va evitar el tercer gol de les espanyolistes en una rematada de Sara Monforte; el marcador ja no es va moure més, i l’Espanyol va sumar tres importants punts. Ara, la Superlliga descansarà el proper diumenge per compromisos del campionats de seleccions autonòmiques sub-18 i sub-16 i tornarà el dia 27 de febrer rebent a Sadrià, al Sant Gabriel que ahir va donar la campanada guanyant a la Real Societat a terres basques.




Fitxa Tècnica:
Prainsa Zaragoza: Jamila, Almudena, Marieta, Alba, Claudia, Laura Folch, Ana Borges, Mayte Casas, Noelia, Edite i Mariela Coronel.
Substitucions: María “Peque” per Laura, m. 70; Sira Abad per Noelia, m. 70; Núria per Mayte Casas, m. 75.

RCD Espanyol: Mariajo; Ane, Marta Torrejón, Vanesa Gimbert, Lara, Andrea Pereira; Sandra Vilanova, Meseguer, Sara Monforte; Willy i Vero.
Substitucions: Sónia Matías per Andrea Pereira, m 70; Erika per Sandra Vilanova, m. 82. Núria Mendoza per Willy, m. 86.

Àrbitre: Carlos Ruiz Gracia, de la territorial aragonesa. Va amonestar a Almudena, Alba, Laura, María Pérez, Sira Abad i al tècnic Alberto Berna per part aragonesa, i a Lara i Sandra Vilanova per part catalana.

Gols: 0-1: Lara, m.37; 0-2: Willy, m.45; 1-2: Edite, m.55.

Incidències: Setena jornada de lliga de la segona fase de la Superlliga femenina. Encontre disputat en el camp Pedro Sancho de Saragossa.



CLASSIFICACIÓ SUPERLLIGA FEMENINA.


.GRUP "A" SEGONA FASE PTS PJPG PE PP GFGC
1

RAYO VALLECANO

147421187
2

R.C.D. ESPANYOL

147421189
3

ATHLETIC CLUB

137412167
4

F.C. BARCELONA

11732274
5

ATLÉTICO DE MADRID FÉM.

10731389
6

PRAINSA. TRANSP. ALCAINE

57124816
7

REAL SOCIEDAD

57124312
8

C.D. SANT GABRIEL

57124620


1 comentari:

JOSE CARRERA ha dit...

Hola, felicitats al RCD Espanyol femení, que ha demostrat amb una
gran victòria amb 2 golassos de Lara Rabal i Ana Maria Romero, en un camp difícil el del Prainsa Saragossa on va perdre el Rayo, que som un gran equip i que ja només depenem de nosaltres per quedar campions de grup.Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M