DAVANT UN BON VILASSAR (3-2)

BAENA, BAIXA PER LESIÓ ENTRE QUATRE I SIS SETMANES.

RCD Espanyol Cadet “A”: 3 – UE Vilassar de Mar: 2

Sofrint fins el final

El RCD Espanyol Cadet “A” va vèncer a la UE Vilassar de Mar (a les hores, cinquens a la classificació) per un ajustat 3-2, en un partit en el que els del Maresme li van posar molt complicades les coses a un cadet A espanyolista que malgrat el triomf no va acabar de mostrar-se suficient superior als blanc-i-vermells, que van posar setge a la porteria espanyolista en un final en el que els de Fran Navarro van defensar la mínima avantatge amb èxit, però no exempt de força patiment.

L’Espanyol que va veure com el Vilassar li plantava cara fins el final en un disputat i igualat encontre, es va avançar a la primera gran ocasió que va disputar als vint minuts de joc quan Canti (el protagonista de la matinal que va aconseguir un hat-trick) va marxar-se per velocitat i encarant al porter visitant el va batre amb un xut ajustat al pal esquer.

Però el Vilassar no esta disposat a posar-li fàcils les coses als espanyolistes i ja va disposar al minut vint-i-cinc de joc d’una gran ocasió amb una pilota bombejada que va acabar colpejant a mitja alçada al pal esquer de la porteria defensada per Albert Herrera que va acabar fent-se amb el refús de la fusta.

I fruït del domini visitant en aquesta fase del partit, el dorsal set visitant va afusellar Albert després d’una jugada de varis refusos en que la cobertura espanyolista no va pogué allunyar la pilota. El propi Albert va evitar el segon gol del Vilassar a set minuts del final del primer temps estirant-se a la seva dreta en un llançament enverinat. La primera part va acabar amb clar domini visitant davant un Espanyol que va acusar el cop de l’empat.

En el segon temps Fran Navarro va introduir canvis i així l’argentí Bochi i l’andalús Rafa Espinosa ingressaven al terreny de joc, com poc després el migcentre Nico. Canti, va pogué marcar en una jugada en la que després d’un retall a un defensor, amb un xut fort però massa centrat, va acabar l’esfèrica a mans del meta vilasanenc.

Els espanyolistes que van millorar –sobre tot amb Bochi – es van tornar a avançar en el marcador amb una penetració per la dreta, centrada xut de Torito i el refús que treu com pot el porter visitant li cau a Canti tot sol, i afusella al meta fent el segon del seu compte particular i de l’equip.

L’Espanyol llençat, juga els seus millors minuts del partit i amb una gran jugada de Bochi per Canti, aquest remata amb un xut creuat ajustat al pal esquer, fent el tercer gol blanc-i-blau que semblava sentenciar el partit.

Però no va ser així, per que el Vilassar als dos minuts va tornar a reduir diferències amb una rematada creuada que va superar l’estèril sortida d’Albert, acabant allotjant-se l’esfèrica junt al pal dret de la porteria espanyolista.

Després del gol vilasanenc, el partit es va desenvolupar amb constants anades i tornades, amb un Vilassar que va posar la directa en busca del gol de l’empat i un Espanyol defensant-se amb criteri, i intentant sortir a la contra per marcar un hipotèticament definitiu quart gol.

El Vilassar va posar l’ai en el cor, quan una rematada al 65’ va sortir un parell de pams per sobre el travesser o quan posteriorment en un servei de cantonada, el meta espanyolista es va tenir que emprar a fons per evitar que la rematada a boca de canó acabés dins la porteria perica.

Els espanyolistes amb molts espais també van tenir ocasions per sentenciar com en un ràpid contracop amb passada de Canti per Bochi, que entrant per la lateral dreta de l’àrea centra per Canti que ha seguit la jugada, però la rematada del gallec fluixa, no es problema pel meta vilasanenc.

El dorsal 19 del conjunt del Maresme va veure la cartolina vermella en els darrers minuts del matx quan va tallar un clar contracop en el que Canti es marxava sol a porta després de intentar superar-lo i li va fer falta a mig metre de la frontal. Aquesta es va llençar sense conseqüències, molt alta.

El Vilassar en temps d’afegit va posar setge a la porteria espanyolista amb varis llançaments de cantonada, però la cobertura blanc-i-blava es va defensar molt bé i va mantenir el resultat disposant en el darrer instant del partit d’un clar contracop l’equip local, però la centrada de Bochi es va passejar per la frontal de l’àrea petita sense rematador.

RCD Espanyol: Albert, Iago, Sergi Coll, Maxi, Lucas, Sergio, Torito, Albert Torras, Canti, Robert, i Salinas.
Substitucions. En el primer temps, Ivan Bustos per Lucas, i en el segon període, m Bochi i Rafa Espinosa per Robert i Albert (47’), Nico per Sergio (56’).

Gols: 1-0: Canti, m. 21; 1-1: 2-1: Canti, m. 57; 3-1: Canti, m. 60; 3-2: m.63.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 19ena. de lliga de la Divisió d’Honor Cadet, disputat diumenge al migdia al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià en una matinal assolellada i temperatura suau.