divendres, 18 de febrer del 2011

PRESENTACIÓ A LA P.E.DE
SANT ADRIÀ, DEL 13è EXEMPLAR DE 23 PERICO

XAVI ANDREU HA FET PÚBLIC, QUE DEIXARÀ DE SER EL DIRECTOR DE COMUNICACIÓ I IMATGE DEL RCD ESPANYOL.














(Seu Social Penya Espanyolista de Sant Adrià del Besós: Josep Maria)



Aquest vespre ha tingut lloc a la seu social de la Penya Espanyolista de Sant Adrià del Besós, la presentació del 13è número de la revista 23 Perico. Aquest darrer exemplar és en gran part un monogràfic dedicat a l’actual tècnic del RCDE, Mauricio Pochettino.

La presentació ha constat d’un torn dels ponents sobre diversos aspectes de la revista, del protagonista i de nostre club, i posteriorment ha tingut lloc un torn de preguntes dels assistents sobre diversos temes del present espanyolista més actual.

A la taula de ponents, el col•leccionista, historiador i secretari de la penya amfitriona Jordi Puyaltó, Domènec Gómez, redactor en cap de la revista, Sergio Fidalgo, director de 23 Perico, Manel Rodríguez del diari “El 9 Esportiu”, i Carles Carbó, membre actual de la Federació Catalana de Penyes del RCDE i també anteriorment directiu delegat del Juvenil “A” espanyolista.

A l’acte encapçalat per l’actual President de la Penya B.B. de Sant Adrià, el senyor Josep Guillem, han assistit la ex consellera Anna Maria Fusté, l’actual President de l’APMAE i de la penya “El Perico Ferroviari” Ramon Rius, l’anterior president de la penya amfitriona i actual directiu Vicenç Palomar i els seus fills Adrià (vocal de la penya) i David (regidor de l’Ajuntament de Sito Canga), la presentadora del programa de TV3 “Hat Trick Espanyol” Raquel Mateos, l’escriptor perico Alex Riquelme, l’activista perico Nacho Julià, autor de l’entrevista amb el protagonista d’aquest tretzè número de 23 Perico, i socis pericos igualment distingits d’aquesta ambaixada espanyolista i d’altres penyes espanyolistes (L’Escullera, GPE Manigua, La Curva, etc.). L’acte ha comptat també amb la presència de les cameres de Barcelona Televisió.

Ha conclòs l’acte, Nacho Julià parlant de Pochettino i també hi ha hagut temps lògicament per fer-se ressò de la marxa del Director de Comunicació i imatge del Club, Xavier Andreu, que avui ha comunicat als mitjans de comunicació en una carta, que abandona la seva tasca al front del departament de comunicació.

En aquest exemplar al marge de les habituals dades del baròmetre perico, amb les opinions en diverses preguntes d’un bon grup de pericos sondejats, també hi trobareu una entrevista amb Jordi Llopis, ex President de la GPE Manigua i actualment vicepresident segon d’aquesta ambaixada perica, que ens explica el tema de la consecució de la plaça del fundador, entrevistes amb els escriptors Toni Polo i Sergio Rossi, i un reportatge on Jordi Puyaltó ens explica tot el referent al col•leccionisme perico.

Com a plat fort també es parla en l’actual número i ve l’anunciament, que la propera obra del grup editorial 23 Perico, serà un llibre dedicat al mític Ricardo Saprisa. Un perico a Costa Rica, José Antonio Pastor Pacheco va fer un llibre que va ser un autèntic èxit en el país centre-americà sobre la figura de Ricardo Saprisa. Ara, després de posar-se en contacte amb Jordi Puyaltó i mitjançant Sergio Fidalgo i Anna Maria Fusté, que han col•laborat decisivament en el projecte, es farà un llibre des del punt de vista espanyolista de Saprisa. Des d’ací animem a tots els pericos a adquirir-lo. Tots aquells que vulguin saber més d’aquest desconegut de l’espanyolisme i que va formar part de l’equip campió de 1929 a la final de l’aigua, i que va ser gran campió en esports com el hoquei sobre gespa, tennis, beisbol, etc. i que inclòs va participar en JJ.OO. (París 1924).



1 comentari:

Jordi Puyaltó ha dit...

Moltíssimes gràcies un cop més Josep Maria per la teva dedicació i la teva col.laboració. Ahir ho comentàvem en Doménec i jo.....¡¡ Ets un auténtic crack..!!!. Una abraçada, moltes gràcies un cop més, i fins aviat !!.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M