dilluns, 28 de febrer del 2011

EL FILIAL GOLEJA A ASCÓ,
I ES COL·LOCA A TRES PUNTS DEL 4rt. LLOC

Foto d’arxiu: Oscar Sielva, protagonista amb dos gols en el triomf a Ascó.

Foto d’arxiu: En l’encontre de la primera volta a Sadrià, l'Ascó va empatar en l’afegit. Coneixeu qui surt a aquest foto d’aquell partit? Evidentment, Jordi Amat, titular ara del primer equip una volta després d’aquell encontre.

CF Ascó: 0 – RCD Espanyol “B”: 4

Segueixen vius

L’Espanyol B va guanyar ahir migdia clarament a un feble Ascó que ocupa les darreres posicions de la classificació i juntament amb els dolents resultats dels equips que ocupaven les primeres posicions –tret del líder que va vèncer-, fa que el conjunt de Ferran Manresa estigui altre cop a només tres punts de la quarta plaça, això sí, rodejant d’un munt d’equips que no llencen tampoc la tovallola.

L’Espanyol B es va avançar ràpidament als deu minuts de joc mitjançant un gol de vaselina d’Oscar Sielva als deu minuts de joc que superava al meta Felip. Abans, l’equip de Mauro Ravnich gaudiria d’una bona ocasió per avançar-se en el marcador com un llançament de falta de Xavi Gràcia rebutjat pel meta Gerardo amb una gran intervenció que no va aprofitar Luis García sota pals.

Felip va salvar el segon dels espanyolistes sobre el quart d’hora de joc i poc després seria Isma qui tindria l’empat en les seves botes en un servei de cantonada, al rematar en un posterior embolic dins l’àrea espanyolista. De nou Gerardo evitava el gol amb una gran intervenció. La darrera ocasió perica en el primer temps corria a càrrec de Chuli – que tornava a l’onze titular –, mentre que per part local, oportunitats de Luis García amb xut per sobre el travesser i de Hamid des de fora de l’àrea, sense cap tipus de conseqüències per la integritat de la porteria ahir defensada per Gerardo.

En el segon temps no hi va haver-hi partit... L’Espanyol va fer el segon en una jugada desgraciada dels tarragonins, al primer minut de la represa. Besora va anotar en pròpia porta després d’un remat de Chuli. Oscar Sielva, dos minuts després, establia el 0-3 que sentenciava el matx controlant dins l’àrea una passada llarga i superant al porter local.

Una passada de Lucas Porcar era aprofitada per Willy Yemba per elevar a definitiu el resultat de 0-4, i endur-se tres punts el conjunt espanyolista que el permet seguir aspirant als llocs que donen dret a disputar les eliminatòries d’ascens.

El proper rival, el Reus Deportiu, que amb el seu triomf d’ahir davant l’Europa, unit a les derrotes del filial del Nàstic i l’empat del Manlleu davant la Montañesa, ascendeix a la quarta plaça i amenaça convertir-se en un dels favorits per entrar entre els quatre primers. Lògicament, amb permís d’un Espanyol B que voldrà guanyar el seu primer encontre a la Ciutat Esportiva, des del relleu tècnic a la banqueta.

FC Ascó: Felip, Cristian, Isma, Jose Ramón, Xavi Gràcia, Yuri, Luis García, Héctor Besora, Germán, Hamid, i Albert Viñas.
Substitucions: Esteve per Cristian, m. 52; Frede per Xavi Gràcia, m. 62; Juan Antonio per Luis García, m. 80.

RCD Espanyol B: Gerardo, Grima, Savall, David López, Clerc, Isaías, Blázquez, Oscar Sielva, Chuli, Cervera, i Dani Nieto.
Substitucions: Willy per Dani Nieto, m. 68; Lucas Porcar per Cervera, m. 74; Eric per Blázquez, m. 77.

Àrbitre: Albert Ávalos Martos, del comitè territorial català, delegació de l’Anoia. Va mostrar cartolines grogues a Hamid per part local i a Isaías, i Oscar Sielva per part espanyolista.

Gols: 0-1: Oscar Sielva, m. 10; 0-2: H. Besora (pròpia porta), m. 46; 0-3: Oscar Sielva, m. 49; 0-4: Willy, m. 76.

Incidències: Estadi Mpal. d’Ascó. Partit corresponent a la jornada 27ena. del campionat de lliga de Tercera Divisió, en el seu grup cinquè. Guillem Savall i Xavi Gràcia van exercir com a capitans