dissabte, 5 de març del 2011

UN ESPANYOL AMB MOLTES BAIXES
PERÒ RECOLZAT PER L'AFICIÓ.

UD Levante - RCD Espanyol: Ciutat de Valencia, (17:00h.)

L’Espanyol afronta el partit de demà a les 17:00hores al Ciutat de València amb les baixes ja sabudes de Mattioni, Forlín, Baena, Javi Márquez, Dátolo, Rui Fonte, Osvaldo, i la ja “crònica” de Ivan de la Peña, i tot esperant que Joan Verdú, que viatja amb l’expedició, pugui participar en plenitud de condicions físiques en l’enfrontament davant el Llevant després de ser seriosa dubte.

Només tretze jugadors disponibles per tant del primer equip, comptant els dos darrers incorporats a dorsal com son Amat i Álvaro. La resta, nois del filial. Els convocats per Mauricio Pochettino son els següents:

Kameni, Chica, David García, Javi López, Amat, Galán, Manu Molina, Duscher, Callejón, Luis García, Verdú, Sergio García, Álvaro, Cristian Álvarez, Raúl Rodríguez, David López, Víctor Álvarez, Eric López i Albert Canal.

Destaca la presència per primer cop a la llista d’Eric López, davnter que es va incorporar del cadet del Cornellà fa dues temporades, i Albert Canal, central procedent de la Llagostera que es va incorporar el passat mes de desembre al filial espanyolista.

L’afició del RCD Espanyol estarà present en el Ciutat de Valéncia, amb una ampla representació que s’ha desplaçat a donar suport a l’equip blanc-i-blau en un encontre que pot ser molt important en cas de triomf per que els de Mauricio Pochettino assoleixin un lloc per disputar la propera temporada la Europe League.
Xiularà el matx Javier Turienzo Álvarez del comitè territorial castellano-lleonesa.



Antecedents.

Sis vegades s’han enfrontat ambdós conjunts en terres valencianes en encontre de lliga. La temporada 1963/64 el triomf va ser pels granotes per 3-1 amb Pedro Solé a la banqueta espanyolista.
El segon partit va tenir lloc en desembre de 1964, i també els blaugranes es van imposar per 2-0 amb Ladislao Kubala a la banqueta dels de Sarrià.
El primer triomf espanyolista va tenir lloc el 24/10/2004 per 0-2 amb M.A. Lotina com a entrenador, gols aconseguits per Oscar Serrano i Lopo, i amb l’inclit Daudén Ibáñez de col•legiat.
Empat a zero en octubre de 2006 en partit xiulat per Iturralde González amb el “Txingurri“ Valverde assegut a la banqueta espanyolista.
El darrer compromís entre ambdós conjunts va tenir lloc el 4 de maig del 2008 i amb arbitratge de Rubinos Pérez, ambdós conjunts van empatar a un gol, sent Luis García des del punt de penal qui establir la igualada en el marcador.

La temporada 1989/90 es van enfrontar a Segona Divisió i l’encontre disputat a València va acabar amb empat a zero amb Joanet a la banqueta de Sarrià i una setmana just abans de la celebració dels primers comicis electorals democràtics a la presidència del RCD Espanyol.



Osvaldo, entrenant



El davanter italo - argentí del RCD Espanyol després de la seva estada a l’Argentina per recuperar-se de la intervenció quirúrgica a la que es va sometre, va tornar dimecres a Barcelona, per prosseguir la seva posada a punt per tornar a l’equip. Avui tarda, el davanter centre espanyolista s’ha entrenat en solitari al camp segon de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.









S E N T I M E N T P E R I C O . C O M