dilluns, 28 de febrer del 2011

GOLEJADA DEL FILIAL FEMENÍ (8-1),
QUE DISTÀNCIA A DOS DELS SEUS PERSEGUIDORS

Débora, autora de cinc dels vuit gols de l'Espanyol



RCD Espanyol Femení “B”: 8 – CE Europa: 1


Debora, protagonista d’una gran golejada

Gran partit del líder del grup tercer de la Primera Nacional Femenina, que va derrotar amb tot mereixement al setè classificat, el CE Europa, per un contundent 8-1, en encontre que es va jugar ahir a la Ciutat Esportiva de Sadrià, que va tenir a Debora com a protagonista, al anotar cinc dels gols del seu equip.

I és que l’Europa amb una defensa avançada que va ser constantment triturada per la qualitat tècnica individual i la velocitat de les espanyolistes, tan sols va aguantar dotze minuts a les blanc-i-blaves que van sortir molt resoltes a solucionar quant abans millor i no van donar opció a les escapulades. Per part visitant, cal comentar que s’enfrontaven a l’Espanyol diverses ex jugadores dels equips femenins espanyolistes com els casos de Juliana García (que segueix sent entrenadora del Aleví-Benjamí perico), Sandra Teixido “Teixi” de la primera època de Xavi Álvarez (primers anys de la Ciutat Esportiva 2001/02), la jugadora del femení C perico de la passada temporada Rebeca, o del Juvenil-Cadet, Andrea de la Fuente, que debutava ahir amb el primer equip del Europa degut a les baixes existents en l’equip de Gràcia.

La primera arribada a porta de les blanc-i-blaves, va acabar convertint-se en el primer gol local. Una passada llarga de Brenda es controlada per Débora, supera a Irene, i a porteria buida mansament, l’esfèrica acaba allotjant-se dins. L’Espanyol obria la llauna ràpidament i encarrilava un triomf que va agafar forma quan Alba Pomares li va robar la cartera a l’altre Alba, la del Europa, i marxant-se tota sola bat a la portera visitant, marcant a plaer amb remat ras.

Portàvem 19 minuts i tot estava enllestit ja. Per si havia algun dubte, l’Espanyol va continuar atacant i abans del tercer va disposar d’una opció molt clara quan Débora amb el cap s’emporta la bola superant a Juliana que en primera instància li havia guanyat la posició, i amb una autopasada supera a la portera, però l’esfèrica es perd fora per la línia de fons sense pogué rematar.

La única ocasió de les europeistes en el primer període, una rematada de cap que va sortir fora a l’esquerra de Natàlia Pinto, que ahir defensava la porta perica. Després d’aquesta tímida i estèril reacció visitant, l’Espanyol va sentenciar marcant el tercer gol, obra de Débora qui remata en segona instància davant Teixi després de fer-se amb el propi rebot i afusellar a Irene.

El quart gol, com no, obra de Débora, l’aconsegueix al controlar una bona pilota, trencar l’avançada defensa visitant per velocitat, retallar la sortida desesperada de la meta Irene i marcar a plaer. El conjunt de Gràcia, la veritat sigui dita, va donar bastants facilitats en defensa i davant de jugadores com Débora, Brenda, Laura Carriba, o Alba Pomares (Marta Yañez va jugar en posició més retrassada) era pràcticament un suïcidi. Amb aquest resultat es va arribar a la fi dels primers quaranta cinc minuts.

En la segona part, Carlos Gómez va donar oportunitats a les quatre jugadores de camp que estaven de suplents (primer Laura i Mónica, i posteriorment Linda i Núria). El joc va continuar sota els mateixos paràmetres que en el primer temps, i l’Espanyol no va desaprofitar l’ocasió d’ampliar el resultat i millorar estadístiques cara a possibles gols averages futurs. Débora va anotar el cinquè engaltant una volea al fons de la porteria després de recollir al vol un centre des de l’esquerra de Carla Cotado que havia pujat la banda.

El sisè gol perico el va anotar Laura Carriba. La davantera espanyolista va rebre d’Alba Pomares, i amb un xut creuat va augmentar el compte golejador del quadre espanyolista.

L’Europa va aconseguir marcar el mal anomenat gol de l’honor, quan una bona combinació de Marina per Asako, i aquesta amb un molt bon detall tècnic, va retallar i va xutar lluny de l’abast de Natàlia, allotjant-se la bola per la seva dreta.

La reacció visitant va ser un miratge: L’Espanyol va tornar a prémer l’accelerador i va gaudir d’una ocasió molt clara en una rematada de cap de Mónica Orteu a la sortida d’un còrner que va sortir fora i Alba Pomares posteriorment va fer pujar el 7-1 al marcador després que en una acció individual, va marcar el seu segon gol.

L’equip de Carlos Gómez va disposar d’altres ocasions clares de gol com un còrner botat per Núria Mendoza que va rematar amb tot a favor Laura Carriba de cap, per sobre el travesser o una gran ocasió de la pròpia Laura que Juliana va salvar rebutjant i el rebot li va tornar a caure a la pròpia davantera espanyolista tornant a rebutjar Juliana quan l’esfèrica semblava haver superat la línia de gol tot i que el col•legiat no ho va veure així.

En el tram final del partit, ocasions per Mónica que obliga a lluir-se a la portera Irene, o un u contra u de Débora davant Irene que aquest cop va tenir com a guanyadora a la portera del Europa quan la jugadora local la va intentar batre amb un xut per sota les cames. Irene també va resoldre bé un xut des de la frontal amb molta intenció d’Elena.

El darrer gol espanyolista que va tancar el festival del filial femení va portar la signatura de Débora, (el cinquè del seu compte particular), rematant en l’u contra u als peus de la porter europeista, recollint el seu refús i marcant a plaer davant la passivitat de la cobertura visitant que va ser en tot moment llargament superada.

L’equip de Carlos Gómez a més, es va aprofitar de la sorprenent derrota del fins a les hores segon classificat, el Levante Las Planas davant el filial del Sant Gabriel a Sant Adrià, i de la derrota del quart classificat, el Sporting Ciutat de Palma a Sant Joan Despí davant el Barcelona B. Ara, el principal rival de les periques és el Girona a tres punts. Un conjunt, el gironí, que s’ha de desplaçar a Ses Illes per enfrontar-se al conjunt balear del Ciutat de Palma, mentre que l’equip perico té la propera jornada un compromís a la Terra Ferma davant el primer equip que el va batre: La UE Lleida.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol Fem. B: Natàlia Pinto; Silvia Vila, Carla Cotado, Nacha Garrote, Sara García, Elena Fernández, Brenda Pérez, Marta Yañez, Débora García, Laura Carriba, i Alba Pomares.
Substitucions: Laura Barrau per Nacha Garrote, Mónica Orteu per Marta Yañez, m. 46; Núria Mendoza per Brenda Pérez i Linda per Silvia, m. 54.

CE Europa: Irene, Juli, Teixi, Llure, Rebe, Sonia, Alba, Asako, Nerea, Vane i Marina.
Substitucions: Andrea de la Fuente per Lliure, m. 35; Carla per Sonia, m. 58; Núria per Marina, m. 67.

Àrbirtre: Carles Bayón Martí, de la territorial catalana, delegació de Barcelona. No va tenir cap tipus de problemes per arbitrar un encontre que les locals van decidir ràpidament.

Gols: 1-0: Débora, m. 12; 2-0: Alba Pomares, m. 19; 3-0: Débora, m. 34; 4-0: Débora, m. 39; 5-0: Débora, m. 52; 6-0: Laura Carriba, m. 55; 6-1: Asako, m. 61; 7-1: Alba Pomares, m. 66; 8-1: Débora, m.83.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 20ena. de Primera Nacional Femenina (grup 3r.), disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià, a un horari poc adient pel futbol com va ser les 14:00 hores (més el retard acumulat ja des del primer encontre del Juvenil B al matí) d’ahir diumenge. Per tant, molt poc públic presenciant l’encontre. Elena i Teixi, respectivament per l'Espanyol i l'Europa van exercir de capitanes.




















CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, Grup 3r.

.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC
1

R.C.D. ESPANYOL "B"

492016136016
2

GIRONA F.C.

462015145522
3

F.C. LEVANTE LAS PLANAS

442014244722
4

SPORTING AT. CIUTAT PALMA

412013255123
5

U.E. VIC

332010374642
6

F.C. BARCELONA "B"

32209564428
7

C.E. EUROPA

29208574042
8

U. E. LLEIDA

28208484237
9

CERDANYOLA DEL VALLÈS FC

27208393240
10

U.E. SANT ANDREU

262082104138
11

C.D. SANT GABRIEL "B"

172052132345
12

A.D. CORNELLÀ DEL TERRI

132027112762
13

C. At. JESÚS

102024142459
14

P. BLANC BLAVA LA ROCA

42011182177


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola gran victòria del RCD Espanyol femení B contra
el C.E. Europa que el segueix consolidant com a líder de grup
per 8 a 1: 5 gols de Debora ,1 de Carriba i 2 de Alba.Domini absolut i
resultat merescut. Salutacions.

Anònim ha dit...

Hola bon dia, gran victòria del RCD Espanyol femení B contra el C.E. Europa que el segueix consolidant com a líder de grup per 8 a 1: 5 gols de Debora ,1 de Carriba i 2 de Alba.Domini absolut i resultat merescut. Salutacions.Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M